Υλικά

2 φλιτζάνια γαρίδες (καθαρισμένες)

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

4 κουταλιές ελαιόλαδο

100 γρ. φέτα

1 φλιτζάνι ντοματοχυμό

Εκτέλεση

Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Λιώνετε τη φέτα με το πιρούνι. Σοτάρετε στο λάδι το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτετε τις γαρίδες και σβήνετε με τον ντοματοχυμό. Προσθέτετε 5 φλιτζάνια νερό και αφήνετε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά, ρίχνετε τη φέτα και περιμένετε να λιώσει. H σούπα σερβίρεται ζεστή.