Κριός

Η ενέργεια που θα έχετε σήμερα θα σας πάει μπροστά! Δοκιμάστε νέα πράγματα και δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

Ταύρος

Πάρτε αποφάσεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να αποφασίσετε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε στα ερωτικά σας. Οπλιστείτε με θάρρος και διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει.

 

Δίδυμοι

Μες την καλή χαρά. Τα άστρα σας ευνοούν και δίνουν ώθηση στην φαντασία και την διάθεση σας.

 

Καρκίνος

Ριψοκίνδυνες σχέσεις. Φροντίστε πριν κάνετε κάτι ριψοκίνδυνο στα ερωτικά σας, να διασφαλίσετε πως δεν θα εκπλαγείτε από την έκβαση του αποτελέσματος. Είτε καλό, είτε κακό!

 

Λέων

Επαγγελματικές σχέσεις σε σύγκρουση. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας είναι έντονες σήμερα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνετε η αποτελεσματικότητα και η απόδοση σας.

 

Παρθένος

Δημιουργία! Βγείτε από την ρουτίνα και κάντε νέες κινήσεις για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Είναι δύσκολο, αλλά θα σας ανανεώσει.

 

Ζυγός

Ανησυχίες και έντονοι προβληματισμοί. Φαίνεται στο μυαλό σας κυριαρχεί μια σύγχυση και πολλά ερωτηματικά. Η σημερινή μέρα σας καλεί να βρείτε λύσεις.

 

Σκορπιός

Πολυμήχανοι Σκορπιοί. Αποδείξτε σήμερα στους συνάδελφους πως μπορείτε να ανακατευτείτε με πολλά και να τα καταφέρετε άψογα.

 

Τοξότης

Σκεφτείτε πριν κάνετε. Μην κάνετε επαγγελματικές κινήσεις δίχως να είστε σίγουροι για την έκβαση τους. Ο καιρός απαιτεί να είστε προσεκτικοί.

 

Αιγόκερως

Εκπλήξεις. Απρόσμενες συναντήσεις θα σας γεμίσουν χαρά και ένα χαρμόσυνο νέο θα σας φτιάξει την διάθεση.

 

Υδροχόος

Παρόρμηση στα ύψη. Η διάθεση σας αλλάζει πιο γρήγορα και από τον καιρό, προσπαθήστε να μην αποπροσανατολίζεστε τόσο εύκολα.

 

Ιχθύς

Αποφάσεις ζωής. Διώξτε κακές σκέψεις και βάλτε πλώρη για νέες αποφάσεις, που έπρεπε να πάρετε καιρό.