Κριός

Οι νέες γνωριμίες και τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν τις τελευταίες μέρες χρειάζονται προσοχή. Οι προθέσεις τους δεν είναι όσο αθώες μπορεί να νομίζετε.

 

Ταύρος

Όσο φορτωμένο και αν είναι το πρόγραμμα σας, σήμερα μην αμελήσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η μέρα είναι στραμμένη στην οικογένεια.

 

Δίδυμοι

Οι αποφάσεις, όσο κρίσιμες και αν είναι, μπορούν να αλλάξουν. Αν συνειδητοποιείτε πως η έκβαση των αποφάσεων σας δεν σας ευχαριστεί μπορείτε πάντα να αλλάξετε τους όρους.

 

Καρκίνος

Ανοίξτε τους ορίζοντες σας. Νέα άτομα και καινούργια επαγγελματικά πλάνα έρχονται στην ζωή σας. Ετοιμαστείτε για όμορφες στιγμές.

 

Λέων

Μπορεί το πρωινό να σας φαίνεται κάπως βαρετό, αλλά οι υπόλοιπες ώρες της ημέρας προμηνύονται έντονες και άκρως ενδιαφέρουσες.

 

Παρθένος

Ανοίξτε τους ορίζοντες σας. Καλό θα είναι να είστε πιο ανοιχτοί σε επαγγελματικά θέματα, ώστε να χωρέσουν και καινούργιες προτάσεις που μπορεί να σας εκπλήξουν./

 

Ζυγός

Μέρα κίνησης και ανανέωσης. Επισκεφτείτε έναν χώρο τέχνης ή περπατήστε σε μια περιοχή που δεν έχετε ξαναπάει, οι ιδέες που θα σκεφτείτε και η έμπνευση που θα αποκομίσετε θα σας γεμίσουν τις μπαταρίες.

 

Σκορπιός

Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις. Μην αφήνετε καταστάσεις και ανθρώπους να απομυζούν την ενέργεια σας.

 

Τοξότης

Τα άστρα σας δείχνουν εύνοια! Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε καταστάσεις και τις εξελίξεις προς την δική σας κατεύθυνση.

 

Αιγόκερως

Πάρτε το ρίσκο. Όλη την μέρα σκέφτεστε πώς να ξεφύγετε από μια αμήχανη στιγμή στα ερωτικά σας.

 

Υδροχόος

Μην ξεφεύγετε από τα όρια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για τρέλες και ρίσκα, μείνετε πιστοί στα όρια που από καιρό έχετε θέσει.

 

Ιχθύς

Στα επαγγελματικά σας πρέπει να επιστρατεύσετε την γοητεία και την διπλωματία σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.