Κριός

Προσοχή στα έξοδα. Η επιθυμία σας για σπάταλες και άσκοπες αγορές μπορούν πολύ εύκολα να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Ταύρος

Μην ξεχνάτε την υγεία σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αμελήσετε εξετάσεις που αφορούν την υγεία σας.

 

Δίδυμοι

Προσοχή στα ατυχήματα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ατυχήματα στην μαγειρική και στην κουζίνα.

 

Καρκίνος

Μην αμελήσετε τα προβλήματα που σας γυροφέρνουν καιρό. Ζητήματα που σας απασχολούν ζητούν λύσεις και καλό θα είναι να τις βρείτε άμεσα.

 

Λέων

Ερωτική μέρα. Σήμερα θα είστε ελκυστικοί στα μάτια πολλών ανθρώπων, η εξωτερική σας εμφάνιση συζητιέται έντονα και από αρκετούς ενδιαφερόμενους.

 

Παρθένος

Μήπως να γίνετε συγγραφείς. Οι έντονες και πολλές σας ιδέες μπορούν όχι μόνο να φανούν ενδιαφέρουσες, αλλά και κερδοφόρες.

 

Ζυγός

Μήπως να πάτε μια βόλτα. Τον τελευταίο καιρό έχετε αμελήσει την οικογένεια σας, για αυτό μήπως να προτείνετε κάτι ενδιαφέρον για να κάνετε όλοι μαζί;

 

Σκορπιός

Μην ανοίγεστε! Αν αισθάνεστε πως έχετε πολλά να μοιραστείτε με τους γύρω σας, ξανασκεφτείτε το, ίσως ο ενθουσιασμός σας να μην εκτιμηθεί από όλους.

 

Τοξότης

Περιποιηθείτε το ταίρι σας. Ο σύντροφος σας είναι εξαντλημένος και εσείς πρέπει να του σταθείτε.

 

Αιγόκερως

Σκεφτείτε μικρά μυστικά για να εξοικονομήσετε χρήματα. Δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, παρά μόνο μικρά βήματα. Αφήστε το αυτοκίνητο και προτιμήστε τα μέσα μεταφοράς, για παράδειγμα.

 

Υδροχόος

Η γοητεία σας θα σας σώσει. Επιστρατέψτε χαμόγελο και γοητεία και προωθήστε την ατζέντα σας εύκολα και αποτελεσματικά.

 

Ιχθύς

Αν έχετε πληγωθεί συναισθηματικά από λόγια φίλων, καλό θα είναι να τους μιλήσετε και να βγάλετε από μέσα σας ότι σας κρατάει πίσω.