Υλικά για 4 μερίδες

1/2 κιλό σπαγγετίνι

Για τη σάλτσα

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό

1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας

320 γρ. τόνο λαδιού

Εκτέλεση

Bράζουμε το σπαγγετίνι για 10-12 λεπτά σε αλατισμένο νερό και το σουρώνουμε. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα του τόνου: Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι και πολτοποιούμε το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Mόλις η σάλτσα είναι έτοιμη, την αναμειγνύουμε με το σπαγγετίνι και προσφέρουμε.