Κριός

Όλα σε τάξη. Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά για εσάς και τα άστρα θέτουν σε εφαρμογή στόχους και επιδιώξεις, που έχετε ονειρευτεί.

 

Ταύρος

Μην ξεχνάτε την υγεία σας. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας και μην παραλείπετε να τρέφεστε σωστά.

 

Δίδυμοι

Κλείστε παλιές εκκρεμότητες. Ιδανική μέρα για να βάλετε σε τάξη καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί άθελα σας από το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Κλείστε τα αυτιά σας! Μην ακούτε την αρνητική κριτική που ενδεχομένως σήμερα θα σας γίνει. Δεν φταίτε εσείς για όλα και μην αφήνετε κανέναν να σας πει το αντίθετο.

 

Λέων

Μην γίνεστε επιθετικός. Ηρεμήστε και μην είστε εχθρικός απέναντι στους συναδέλφους σας, σήμερα πιο πολύ από ποτέ χρειάζεστε την στήριξη τους.

 

Παρθένος

Ακεραιότητα! Μιλήστε με ειλικρίνεια σε έναν φίλο που έρχεται να ζητήσει την συμβουλή σας.

 

Ζυγός

Μην δυσανασχετείτε με υποχρεώσεις. Αφού δεχτήκατε να κάνετε κάποιες δουλειές, προσπαθήστε να τις ολοκληρώσετε με καλή διάθεση και χαμόγελο, χωρίς γκρίνιες!

 

Σκορπιός

Προσέξτε τα λόγια σας και το ύφος. Συζητήσεις με το ταίρι σας σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες και γκρίνιες, αν δεν είστε εγκρατείς.

 

Τοξότης

Ισορροπία. Προσπαθήστε να είστε μετριόφρονες στο φαγητό και το ποτό σήμερα.

 

Αιγόκερως

Αν βάλετε τα δυνατά σας μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Μην το βάζετε κάτω και μην αποκαρδιώνεστε με την πρώτη αναποδιά.

 

Υδροχόος

Αποφύγετε ζήλιες και μικρότητες απέναντι στον σύντροφο σας. Θα καταλάβετε και οι ίδιοι πως είναι το πιο σωστό πράγμα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε το όμορφο κλίμα που έχετε δημιουργήσει.

 

Ιχθύς

Επικεντρωθείτε στον ψυχικό σας κόσμο. Μην ασχολείστε με υλικά αγαθά και πράγματα που δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει μόνο η ευτυχία σας.