Ο καθένας σας γνωρίζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε τι μπορεί να κάνει για να διατηρήσει ζωντανή τη… φλόγα της σχέσης του, ωστόσο, ανάλογα με τον ζωδιακό τύπο που έχεις δίπλα σου υπάρχουν κάποια επιπλέον πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν, κάποιες συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις και άλλες που επιβάλλεται να υιοθετήσεις. Έχουμε και λέμε:

Για τον γεννημένο κυνηγό Κριό η πρόκληση είναι η λέξη κλειδί και το αλατοπίπερο η ποικιλία και ο αυθορμητισμός, οπότε φρόντισε να ανανεώνεις το ενδιαφέρον του και να μοιράζεστε νέες εμπειρίες για να ξεφεύγετε από την ρουτίνα. Θέλει να τον αφήνεις λίγο ελεύθερο για να του λείψεις γι’ αυτό επιβάλλεται να έχεις και δικά σου ξεχωριστά χόμπι ή ενδιαφέροντα και να μην κρέμεσαι από πάνω του. Προσπάθησε παράλληλα να μην παίρνεις τα ξεσπάσματά του πολύ προσωπικά γιατί θα φωνάξει αλλά θα του περάσει!

 

Ο Ταύρος είναι ρομαντικός και στοργικός και αγαπά το σπίτι και το καλό φαγητό γι’ αυτό κοίτα να δημιουργήσεις μια ζεστή και ευχάριστη ρουτίνα στην καθημερινότητά σας για να μη βλέπει την ώρα να γυρίζει στην αγκαλιά σου. Να είσαι ήρεμος, τρυφερός και ευγενικός και μην τον κοντράρεις γιατί θα πεισμώσει και γύρευε…

 

Από τους πιο κοινωνικούς τύπους του ζωδιακού κύκλου οι Δίδυμοι, βαριούνται εύκολα και θέλουν κάποιον με ενεργή φαντασία να τροφοδοτεί τα όνειρά τους, οπότε ενίσχυσε τη διασκεδαστική πλευρά της σχέσης σας, με διάφορες δραστηριότητες και χιούμορ για να κρατήσεις ζωντανή τη μαγεία. Το ζήτημα είναι να το πείσεις ότι μαζί σου δεν θα πλήξει ποτέ.

 

Ευαίσθητος, γκρινιάρης αλλά και δοτικός και προστατευτικός με οτιδήποτε αγαπά και θεωρεί οικογένεια ο Καρκίνος, θέλει αγάπη, ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή για να ανοίξει την αγκαλιά του, ενώ η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση είναι γι’ αυτόν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά  μια επιτυχημένης σχέση.

 

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου Λέοντας θέλει να είναι στο επίκεντρο της σχέσης, της παρέας του κόσμου όλου , οπότε χάρισέ του την αμέριστη προσοχή σου, και κάνε τον να νιώσει πιο λαμπερός από ποτέ! Αν ξέρεις να επιβεβαιώνεις την ναρκισσιστική του τάση τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι…

 

Ο Παρθένος θέλει να σε… βελτιώσει, οπότε δώσε της τη δυνατότητα μέσα από μια πρόκληση, π.χ. να σε βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητας και σε ότι άλλο σε απασχολεί. Θέλει να αισθάνεται απαραίτητος και επιθυμητός.

 

Στον Ζυγό αρέσουν οι κολακείες και τα τρυφερά λόγια, ενώ είναι και το ζώδιο της σχέσης και της συντροφικότητας, οπότε δείξε του ότι μαζί σου θα τα έχει όλα αυτά και τα υπόλοιπα θα βρεθούν. Να δείχνεις υπομονή με την αναποφασιστικότητά του, απλά ζυγίζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

 

Σέξι, έξυπνος και αισθησιακός  ο Σκορπιός θέλει υπόσχεση ότι η φλόγα δεν θα σβήσει και θα μετατραπεί σε πυρκαγιά. Να μην παίζεις παιχνίδια μαζί του. Ποτέ μην τον αφήσεις σε αμφιβολία και να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου και την αφοσίωση σου και θα είναι ερωτευμένος για πάντα μαζί σου.

 

Με τον Τοξότη φρόντισε να είσαι ειλικρινής και άμεσος γιατί δεν του αρέσουν ούτε τα ψέματα, ούτε τα παιχνίδια. Γεννημένος ταξιδευτής αναζητά συγκινήσεις, αγαπά εκδρομές και αποδράσεις και αναζητεί κάποιον που θα μοιραστεί αυτό το πάθος του, χωρίς φυσικά να τον δεσμεύει… Δώσε του χώρο, άπλα και ελευθερία κινήσεων και θα μείνει ευτυχής στο πλευρό σου.

 

Ο Αιγόκερως θέλει κάποιον που θα υποστηρίξει τις φιλοδοξίες του και θα τον στηρίζει στα επαγγελματικά του, καθώς δουλεύει σκληρά. Εάν τον ενθαρρύνεις σε αυτά και πάρεις σοβαρά τυχόν δέσμευσή σας για κοινή ζωή είσαι σε καλό δρόμο.

 

Αν θέλεις έναν ανεξάρτητο και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο τύπο όπως ο Υδροχόος δεν έχεις παρά να φανείς γίνεις πρώτα φίλος μαζί του, να είσαι ανοιχτόμυαλος και να υποστηρίξεις τις δράσεις του σε ανθρωπιστικά και υπαρξιακά ζητήματα.

 

Ο ρομαντικός και ονειροπόλος Ιχθύς έχει ανάγκη να κατανοήσεις τον κόσμο του, τα όνειρα και τις φαντασιώσεις του οπότε συντονίσου μαζί του, τόνωσε την αυτοπεποίθησή του δείξε του την αγάπη σου, φρόντισέ τον, αλλά δώσε του και τη δυνατότητα να ηγηθεί της σχέσης, ώστε να μην κρέμεται υπερβολικά πάνω σου.