Υλικά για 20 μερίδες

250 γρ. ινδοκάρυδο

400 γρ. ζαχαρούχο γάλα

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 πρέζα αλάτι

50 γρ. ινδοκάρυδο (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάλτε το ινδοκάρυδο, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα από το λεμόνι, το εκχύλισμα βανίλιας, αλάτι και ανακατέψτε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Βάλτε το μίγμα σε ένα μπολ, σκεπάστε το με μεμβράνη και αφήστε το για 1 ώρα στο ψυγείο.

Χωρίστε σε κομμάτια των 30 γρ. περίπου και πλάστε σε μπαλάκια.

Τυλίξτε το κάθε ένα με μεμβράνη, τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι και μεταφέρετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.

Αφαιρέστε τη μεμβράνη, βουτήξτε τα στο ινδοκάρυδο και σερβίρετε.