Είναι αλήθεια ότι ο Χειμώνας φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Γιατί μαζί του έφερε έντονα κρύα, τον απειλητικό ιό της γρίπης και το κοινό αλλά άκρως ενοχλητικό κρυολόγημα. Αποτέλεσμα; Οι περισσότεροι γύρω μας είναι άρρωστοι και όσοι την έχουμε «γλιτώσει» μέχρι τώρα ψάχνουμε για λύσεις που θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας. Ειδικά αν έχεις παιδιά, δύσκολα θα ξεφύγεις χωρίς επιπλέον βοήθεια.

Ψάχνοντας την ιδανική λύση βρεθήκαμε μπροστά στο Terra Forte από την Genecom, ένα από τα πιο επαναστατικά «όπλα» κατά του ιού της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος, που μάλιστα είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, ακόμα και για παιδιά ηλικίας από 1 έτους και άνω. Πρόκειται για ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό τόσο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, όσο και τη μείωση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και του ιού της γρίπης.

Τι το κάνει τόσο αποτελεσματικό;

Το συμπλήρωμα διατροφής Terra Forte συνδυάζει Πρωτόγαλα και χυμό από Σαμπούκο, 2 συστατικά που μας κίνησαν την περιέργεια.

Πρωτόγαλα είναι το γάλα των πρώτων ωρών και ημερών, που τα θηλαστικά παρέχουν στα νεογνά τους. Παρέχει στον οργανισμό ανοσολογικούς και αμυντικούς παράγοντες, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Το Σαμπούκο (Elderberry) είναι φυτό και θεωρείται «φάρμακο» της φύσης. Οι καρποί του Elderberry είναι πλούσιοι σε Ανθοκυανίνες, Φλαβονοειδή και Βιταμίνη C. Και είναι και τα δύο ιδιαίτερα αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γρίπης, της καταρροής, του βήχα και του πυρετού.

Μάλιστα, είναι πολύ σημαντικό ότι ακόμα και στην περίπτωση που έχεις ήδη αρρωστήσει, το φυσικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής συμβάλει στη μείωση της έντασης και της διάρκειας των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

Το Terra Forte εμπεριέχει τη διπλή δύναμη που θα μας βοηθήσει να περάσουμε τον φετινό Χειμώνα χωρίς το άγχος και την ταλαιπωρία που φέρνει ακόμα και το κοινό κρυολόγημα. Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία ενώ αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα γύρω από αυτό, αρκεί να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Genecom πατώντας εδώ.

 

 

Γιατί η πρόληψη… και μάλιστα με τρόπο φυσικό, είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας αλλά και στα παιδιά μας.