Κριός

Το πρωινό σας θα είναι γεμάτο συναισθήματα και αναπολήσεις, ίσως φταίει κάποιο όνειρο που είδατε και σας έχει επηρεάσει.

 

Ταύρος

Μην ασχοληθείτε τις πρωινές ώρες με σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα, μετά το απόγευμα θα μπορέσετε να σκεφτείτε πιο καθαρά.

 

Δίδυμοι

Κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε θέματα καριέρας, αρκεί να προωθήσετε σωστά το «μήνυμα».

 

Καρκίνος

Στα όπλα! Ο Άρης σας βάζει σε θέματα μάχης, ειδικά σε θέματα κοινωνικά και πολιτικά. Προσοχή στον ζήλο που θα επιδείξετε όμως, μην υπερβάλλετε και παρεξηγηθείτε!

 

Λέων

Ακούστε την διαίσθηση σας. Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να ακούσετε την καρδιά σας και να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

 

Παρθένος

Μην γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Η συναισθηματική σας αδυναμία σήμερα σας κάνει ευάλωτους και ίσως αντιδράσετε υπερβολικά στα λόγια κάποιου φίλου.

 

Ζυγός

Απολαύστε το πρωινό. Αν έχετε την δυνατότητα σήμερα το πρωί κάντε μια βόλτα ή τα ψώνια σας με την ησυχία σας. Θα σας αναζωογονήσει αρκετά.

 

Σκορπιός

Οι εξελίξεις σήμερα θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα σας δείξουν πως είστε κάπως υπερβολικοί τελευταία. Πάρτε μια γερή δόση ρεαλισμού και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

 

Τοξότης

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Περάστε ποιοτικό χρόνο με φίλους ή με τον εαυτό σας και «ρουφήξτε» θετική ενέργεια.

 

Αιγόκερως

Όσοι είστε γεννημένοι στα μέσα Ιανουαρίου θα έχετε μια μέρα με αρκετά καλούς οιωνούς για να προωθήσετε θέματα καριέρας.

 

Υδροχόος

Μια οικονομική ρύθμιση έρχεται να σου δώσει μια ανάσα! Τα χρήματα ξαναμαζεύονται στο πορτοφόλι σας και μπορείτε πια να μην ανησυχείτε.

 

Ιχθύς

Αισθανθείτε καλύτερα. Βρείτε νέους τρόπους για να καταφέρετε να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Ίσως ένα νέο χόμπι ή μια αλλαγή στην εμφάνιση σας.