Τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία βρίσκουν το δρόμο τους για την τηλεόραση. Και τότε ξεκινάνε οι κρίσιμες ερωτήσεις για τους γονείς, όπως πού θα βρείτε τις καλύτερες σειρές για το παιδί σας.

Οι παιδικές σειρές μπορούν να έχουν πολλά οφέλη. Αρκεί να έχουν κάποια βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεγάλη ποικιλία ώστε το μικρό σας να μην βαριέται.

Το Vodafone TV σας προσφέρει On Demand την μεγαλύτερη ποικιλία μεταγλωττισμένων παιδικών ταινιών και σειρών και σίγουρα είναι η λύση που ψάχνετε. Και επιπλέον, εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενό του και τώρα φέρνει σε αποκλειστικότητα τη νέα υπηρεσία Nick+ για να βλέπουν τα παιδιά όλους τους αγαπημένους ήρωες των σειρών του Nickelodeon οποιαδήποτε στιγμή!  Με περιεχόμενο που περιλαμβάνει περισσότερες από 400 ώρες και 800 επεισόδια παιδικής ψυχαγωγίας για ηλικίες από 0 έως 12 ετών, το Nick+ θα καλύψει το γούστο ακόμα και των πιο απαιτητικών μικρών θεατών. Οι αγαπημένοι ήρωες του Nickelodeon ζουν συναρπαστικές περιπέτειες και ταξιδεύουν τα παιδιά σας σε φανταστικούς κόσμους.

Δημοφιλείς παιδικές σειρές όπως o Μπομπ Σφουγγαράκης, Paw Patrol, Rabbids: Invasion, Back at the Barnyard, Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του, Η Ντόρα και οι Φίλοι της, Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, School of Rock, Loud House, Σίμερ και Σάιν έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των παιδιών. Και για να μην τους ψάχνετε από κανάλι σε κανάλι, βρίσκονται όλοι μαζεμένοι στην υπηρεσία Nick+ του Vodafone TV. Μαζί τους θα είναι και οι καινούριοι ήρωες των παιδικών σειρών, όπως οι Butterbean’s Café και Top Wing, που κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι.

Τι ζητάτε όμως σαν γονείς από τις παιδικές σειρές; Να εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών, να περνάνε ενδιαφέροντα μηνύματα και φυσικά να κερδίζουν την προσοχή τους για περισσότερο από 5 λεπτά. Γιατί να μην απολαμβάνετε και εσείς λίγες στιγμές ηρεμίας και προσωπικού χρόνου;

 

 

Και οι σειρές του Nick+ έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν όσα χρειάζεται για να πετύχουν τα παραπάνω.  Όμως οι δυνατότητες που προσφέρει το Nick+ δεν σταματάνε εδώ. Ποικιλία και ερεθίσματα είναι πολύ σημαντικά για την επιλογή της κατάλληλης σειράς, όμως φανταστείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται αν τα παιδιά σας μπορούν να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους επεισόδια όπου και αν βρίσκονται.

Με τη νέα υπηρεσία Nick+ του Vodafone TV τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους σειρά τη στιγμή που θέλουν, όσες φορές θέλουν και από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς διακοπές ανάμεσα στα επεισόδια. Ή μπορούν να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους επεισόδια ώστε να τα παρακολουθούν ακόμα και χωρίς σύνδεση στο internet. Σκέφτεστε καλύτερη συντροφιά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το αμάξι;

Οι επιλογές είναι πολλές. Δεν υπάρχει όμως λόγος αυτό να σας αγχώνει. Φροντίστε να είστε δίπλα στο παιδί σας, να του εξηγείτε και να το βοηθάτε να καταλαβαίνει τι βλέπει. Έτσι και εσείς θα είστε ήσυχοι και αυτό ευχαριστημένο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Nick+ του Vodafone TV εδώ.

Sponsored by Vodafone