Κριός

Η δυναμικότητα σας είναι κυρίαρχη αυτό το διήμερο. Με πυγμή και αποφασιστικότητα μπορείτε να εξασφαλίσετε νέους όρους στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή.

 

Ταύρος

Για να εκπληρώσετε όλες σας τις επιδιώξεις, χρειάζεται μόνο σωστός προγραμματισμός και αρκετές ιδέες. Τα άστρα ευνοούν τολμηρές κινήσεις, οπότε αξίζει να ρισκάρετε.

 

Δίδυμοι

Πάρτε χρόνο για χαλάρωση. Η εβδομάδα ήταν πολύ φορτισμένη και έντονη για εσάς, αφιερώστε αυτές τις μέρες στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε.

 

Καρκίνος

Αν θέλετε να αλλάξετε τους όρους στην σχέση σας, τότε κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφο σας.

 

Λέων

Οι αντιδράσεις σας τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά παρορμητικές, θυμηθείτε πως αν συνεχίσετε έτσι το πιθανότερο είναι να χάσετε το δίκιο σας.

 

Παρθένος

Πρέπει να γίνεται αντικειμενικοί. Μην αφήνετε την αδυναμία που έχετε σε φιλικά σας πρόσωπα να θολώσει την κρίση σας.

 

Ζυγός

Προσοχή στα λόγια σας! Μια συζήτηση που θα ανοίξει ένας φίλος σας μπορεί να εξελιχθεί σε καυγά. Προσέξτε την θέση και τα λόγια σας.

 

Σκορπιός

Προσέξτε τις συνεργασίες. Μια νέα πρόταση για επαγγελματική συνεργασία χρειάζεται εγγυήσεις και ειλικρίνεια πριν προχωρήσει.

 

Τοξότης

Μην αφήνετε πρόσωπα και καταστάσεις να σας ασκούν επιρροή και να σας επηρεάζουν δραστικά. Αναπτύξτε δικό σας κριτήριο και δράστε ανάλογα.

 

Αιγόκερως

Μοιράστε τα βάρη. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας, ζητήστε βοήθεια από φίλους και συναδέλφους.

 

Υδροχόος

Βρείτε χρόνο για εσάς. Αναζητήστε ουσιαστικό χρόνο για τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε.

 

Ιχθύς

Μιλήστε ξεκάθαρα και επικοινωνήστε τις ανάγκες σας. Μην περιμένετε να γίνουν τα πράγματα από μόνα τους.