Υλικά:

60 γραμ. μαλακό βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδου

1 ελαφρώς ψημένη λευκή μπαγκέτα

 

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε το βούτυρο σε ένα μπολ, προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα μέσα σε διάφανη μεμβράνη σε σχήμα λουκάνικου και βάλτε το στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  2. Ανάψτε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε την μπαγκέτα σε 12 φέτες αλλά όχι τελείως. Μπορούν να κρέμονται η μία από την άλλη. Αφαιρέστε τη μεμβράνη από το βούτυρο και κόψτε λεπτές φέτες. Πιέστε κάθε φέτα βουτύρου στις φέτες του ψωμιού.
  3. Τυλίξτε τη μπαγκέτα με αλουμινόχαρτο, βάλτε την μέσα σε ένα ταψάκι και ψήστε 5-6 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για άλλα 5 λεπτά.