Εύκολο σκορδόψωμο

Παίρνει ελάχιστο χρόνο
26 Φεβρουαρίου 2019 | 06:00

Υλικά:

60 γραμ. μαλακό βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδου

1 ελαφρώς ψημένη λευκή μπαγκέτα

 

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε το βούτυρο σε ένα μπολ, προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα μέσα σε διάφανη μεμβράνη σε σχήμα λουκάνικου και βάλτε το στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  2. Ανάψτε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε την μπαγκέτα σε 12 φέτες αλλά όχι τελείως. Μπορούν να κρέμονται η μία από την άλλη. Αφαιρέστε τη μεμβράνη από το βούτυρο και κόψτε λεπτές φέτες. Πιέστε κάθε φέτα βουτύρου στις φέτες του ψωμιού.
  3. Τυλίξτε τη μπαγκέτα με αλουμινόχαρτο, βάλτε την μέσα σε ένα ταψάκι και ψήστε 5-6 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για άλλα 5 λεπτά.
Πρόσφατα Άρθρα
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο 28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά 27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα 26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο 25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς 24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές 23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα 22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω 21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς 20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου 19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα 18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο 17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού 16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη 15 Απριλίου 2024, 08:00
Smoothie μάνγκο – καρύδα 14 Απριλίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved