Σας έχει τύχει ποτέ να κοιτάζετε τα παιδιά σας και να σκέφτεστε πόσο διαφορετικά μεγαλώνουν από εσάς; Να νοσταλγείτε τα δικά σας παιδικά χρόνια, τότε που όλα φαίνονταν πιο απλά και αυθεντικά; Θυμάστε τι χαρά μάς έδινε το να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας παιδική σειρά και τι αγωνία είχαμε για το τι θα γίνει στο κάθε επεισόδιο;

Πολλές φορές έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να ταξιδέψουμε με τα παιδιά μας στο παρελθόν και να τους δείξουμε μέσα από τα δικά μας μάτια τον κόσμο.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο ενθουσιαστήκαμε όταν ανακαλύψαμε ότι το Vodafone TV μάς δίνει αυτή τη δυνατότητα, αναβιώνοντας παιδικές σειρές του παρελθόντος, όπως τις αγαπημένες μας Maya the Bee και Heidi. Τις ίδιες σειρές που έβλεπαν οι δικοί μας γονείς και στη συνέχεια εμείς, τώρα μπορούν να τις δουν και τα παιδιά μας. Βέβαια τα μικρά μας είναι πιο τυχερά, αφού θα δουν τις σειρές σε μορφή 3D και CGI περιβάλλον, δηλαδή σε εξαιρετική ανάλυση.

Σίγουρα θυμάστε τη Maya the Bee, την ανεξάρτητη και δυναμική μελισσούλα που σπεύδει να βοηθήσει όποιον την έχει ανάγκη. Μαζί με τους φίλους της, τον Willy, τον Flip και τα υπόλοιπα έντομα, η θαρραλέα Maya ζει διάφορες περιπέτειες, μέσα από τις οποίες παίρνει μαθήματα ζωής και εξελίσσεται σε ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας των μελισσών. Η σειρά έχει βασιστεί στο παραδοσιακό γερμανικό παραμύθι του 1912 και συνεχίζει να είναι πάντα επίκαιρη. Άλλωστε, η αξία της φιλίας και της ομαδικότητας δεν παλιώνουν ποτέ.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για 78 επεισόδια, όλα μεταγλωτισμένα και διαθέσιμα στην ενότητα παιδικές σειρές του Vodafone TV on demand, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ.​ Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας ο-6 ετών αλλά σίγουρα θα ενθουσιάσει και τις μεγαλύτερες ηλικίες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας.

 

 

Άλλη μια σειρά που συναντήσαμε ξανά στο Vodafone TV και σχεδόν συγκινηθήκαμε είναι αυτή της Heidi. Η σειρά ύμνος στη φύση μάς δείχνει τη μικρή αλλά δυναμική Heidi, η οποία μεγαλώνει στις Ελβετικές Άλπεις με τον παππού της, απολαμβάνοντας τη ζωή και αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν με πυγμή. Η ιστορία της Heidi είναι ένα από τα βιβλία με τις περισσότερες πωλήσεις που έχουν γραφτεί ποτέ και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά έργα της σουηδικής λογοτεχνίας.

Μέσα από 39 επεισόδια, η Heidi εμφυσά βασικές αξίες στα παιδιά μας σχετικά με τη φιλία, την καλοσύνη και το κουράγιο που πρέπει να έχουμε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η σειρά προβάλλεται σε 138 χώρες γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να απευθύνεται σε ηλικίες 5-8 ετών, αλλά σίγουρα θα κερδίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και τη Heidi στην ενότητα παιδικές σειρές του Vodafone TV, on demand, και να την παρακολουθήσετε όποτε και όπου θέλετε.

Εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ηρωίδες και η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές δεν ξέρουμε αν τις απολαμβάνουμε πιο πολύ εμείς ή τα παιδιά μας!

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τις παιδικές σειρές του Vodafone TV εδώ.

Sponsored by Vodafone