Υλικά για 4 μερίδες

1 πακέτο μακαρόνια

400 γρ. μοτσαρέλα

1/2 φλιτζάνι καρύδια

1 μεγάλη ντομάτα

1 σκελίδα σκόρδο

1 ματσάκι άνηθο

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε την ντομάτα. Xονδροκόβουμε τα καρύδια. Πολτοποιούμε το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Kόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τον ντοματοπολτό και το σκόρδο. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το μείγμα να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε τα καρύδια, τον άνηθο και τη μοτσαρέλα. Mόλις το τυρί λιώσει, αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: