Υλικά:

3 σκελίδες σκόρδου

μία χούφτα ψιλοκομμένο τζίντζερ

4 κρεμμυδάκια

3 μπούτια και 2 στήθη κοτόπουλο

μισό ματσάκι κόλιανδρο

3 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο

300 γραμ. νουντλς

250 γραμ. τηγανιτά λαχανικά της αρεσκείας σας

μισή κουταλιά σος σόγιας

λίγη σος τσίλι

 

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε το σκόρδο, το τζίντζερ και τα κρεμμυδάκια στο μπλέντερ. Προσθέστε το κοτόπουλο, τον κόλιανδρο, και αλατοπίπερο. Με τα χέρια σας φτιάξτε 12 περίπου μπιφτέκια.
  2. Βράστε τα νουντλς σε μία κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Στο μεταξύ, ρίξτε 2 κουταλιές λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τα μπιφτέκια για 4 λεπτά κάθε πλευρά. Σουρώστε τα νουντλς.
  3. Τηγανίστε τα λαχανικά για 2-3 λεπτά σε ψηλή φωτιά, μετά προσθέστε τα νουντλς και τη σος σόγιας.