Κριός

Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση στον αέρα! Προσέξτε όμως γιατί κυριαρχεί πολύ έντονα και η τάση για διαμάχες.

 

Ταύρος

Ιδανική μέρα για την οικογένεια. Φροντίστε και περιποιηθείτε την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους.

 

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητα σας είναι στο ζενίθ. Θέλετε να είστε έξω, να συναντάτε και να συναναστρέφεστε με νέα άτομα.

 

Καρκίνος

Θέματα που αφορούν την ενδυνάμωση και την υγεία ευνοούνται. Ακούστε τις επιθυμίες του σώματος σας και φροντίστε τον εαυτό και την υγεία σας.

 

Λέων

Ευαισθησίες. Σπανίως δείχνετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και σήμερα είναι ιδανική μέρα για να ανοίξετε την καρδιά σας στο ταίρι σας. Μην ντρέπεστε να πείτε αυτά που νοιώθετε.

 

Παρθένος

Η εμμονή σας με την λεπτομέρεια μπορεί να σας κάνει αρκετά εμμονικούς και αντιπαθείς στην δουλειά. Ελέγξτε τις ηγετικές σας τάσεις καθώς μπορεί να σας εκθέσουν.

 

Ζυγός

Τελευταία οι πολλαπλές ανασφάλειες σας γίνονται αντιληπτές από τον σύντροφο σας και ίσως να έχουν αρχίσει να τον κουράζουν.

 

Σκορπιός

Δεν δέχεστε εύκολα το συναίσθημα της αποτυχίας και θυμώνετε κάθε φορά που κάνετε ένα λάθος. Μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας.

 

Τοξότης

Οι ευκαιρίες για εργασιακές επιτυχίες είναι πολλές αυτόν τον μήνα. Από εσάς εξαρτάται πόσο θέλετε να εργαστείτε περισσότερο και να ιεραρχήσετε το πρόγραμμα σας.

 

Αιγόκερως

Συνειδητοποιήστε τους λόγους που είστε μόνοι και αδέσμευτοι και αλλάξτε τους όρους την ερωτικής σας ζωής.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ενισχύει την γοητεία σας και φέρνει τύχη στα αισθηματικά.

 

Ιχθύς

Αφεθείτε στο αλάνθαστο ένστικτο σας και κάντε εσείς την πρώτη κίνηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.