Κριός

Τελευταία έχετε την διάθεση και την δύναμη για νέα ξεκινήματα και την επίτευξη στόχων, απλά προσέξτε να μην αφήσετε την ανυπομονησία να πάρει τον έλεγχο και να τα καταστρέψει όλα.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης, που την έχετε φοβερά ανάγκη. Απολαύστε όμορφες στιγμές με τον εαυτό σας και το ταίρι σας.

 

Δίδυμοι

Το πνεύμα οξύνεται και η αγάπη για την μάθηση. Ιδιαίτερη εύνοια σε επαγγέλματα θεωρητικά και λογοτεχνικά. Η έμπνευση έρχεται μαζί με την Άνοιξη.

 

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με επιφανειακά θέματα και αναζητήστε την διασκέδαση. Έχετε φορτώσει τον εαυτό σας με πολλές ευθύνες και συναισθηματικά αδιέξοδα τελευταία.

 

Λέων

Τα έσοδα σας μειώνονται καθώς έχετε υπερβάλει με έξοδα που έχετε κάνετε για τους αγαπημένους σας φίλους. Δείξτε σύνεση και προσοχή!

 

Παρθένος

Ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας ανησυχίες, τις οικονομικές λεπτομέρειες που εκκρεμούν και οτιδήποτε μπορεί να σας αγχώσει αργότερα. Μην μεταθέτετε ευθύνες χωρίς λόγο.

 

Ζυγός

Σήμερα ίσως ακούσετε παράπονα από την οικογένεια και τους φίλους σας. Μην αντιδράσετε με άσχημο τρόπο, απλά ακούστε τους και συζητήστε ήρεμα.

 

Σκορπιός

Όλα τα δυνατά συναισθήματα που συνήθως επιδιώκετε από έναν σύντροφο, κάποιες φορές είναι πιεστικά και κουράζουν. Ηρεμήστε και δείτε τον έρωτα αλλιώς!

 

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να καλύψετε παλιές σας οικονομικές υποχρεώσεις ή να πρέπει να δανείσετε σε κάποιο φίλο.

 

Αιγόκερως

Ακολουθήστε άφοβα τις επιταγές της καρδιά σας και μην βλέπετε παντού εχθρούς. Χαρείτε την επιτυχία σας, δίχως μιζέριες και επιφυλάξεις.

 

Υδροχόος

Μην προβληματίζεστε για την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Αφήστε τον χρόνο και την καρδιά σας να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

 

Ιχθύς

Μην υπεραναλύετε τον ερωτικό σας σύντροφο και μην χαλάτε τον όμορφο ερωτικό σας κλίμα με ερωτήσεις και παρατηρήσεις.