Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 14 Μαρτίου

Κριός Σήμερα νοιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τον κόσμο. Δεσμευτείτε σε κάποια ανθρωπιστική ιδέα, γραφτείτε σε ένα σύλλογο ή βοηθήστε έναν φίλο.   Ταύρος Το κλίμα στην δουλειά σήμερα θα είναι αρκετά απαιτητικό. Βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε ένα πρόγραμμα και ξεκινήστε την προεργασία από νωρίς.   Δίδυμοι Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να […]
13 Μαρτίου 2019 | 07:00

Κριός

Σήμερα νοιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τον κόσμο. Δεσμευτείτε σε κάποια ανθρωπιστική ιδέα, γραφτείτε σε ένα σύλλογο ή βοηθήστε έναν φίλο.

 

Ταύρος

Το κλίμα στην δουλειά σήμερα θα είναι αρκετά απαιτητικό. Βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε ένα πρόγραμμα και ξεκινήστε την προεργασία από νωρίς.

 

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να σας αναστατώσει. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσετε υποθέσεις από το παρελθόν μια για πάντα;

 

Καρκίνος

Απαλλάξτε τον εαυτό σας από συναντήσεις με άτομα που σας χαλάνε την διάθεση. Μην φορτίζεστε αρνητικά από άτομα που σας «ρουφάνε» την αισιοδοξία και την ενέργεια.

 

Λέων

Η μέρα ξεκινάει με αρκετή βαρεμάρα από το πρωί και η διάθεση σας δεν σας βοηθάει ιδιαίτερα. Θυμηθείτε όμως πως μπορείτε να ανατρέψετε την πορεία αυτής της μέρας, απλά με ένα χαμόγελο.

 

Παρθένος

Πάρτε μια ανάσα, μετά το μεσημέρι και σκεφτείτε τα επόμενα σας βήματα. Μην βιάζεστε να κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και συναισθηματικές υποχρεώσεις.

 

Ζυγός

Βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε μια τάξη και ξεκινήστε την μέρα με χαμόγελο και διάθεση για εργασία.

 

Σκορπιός

Μήπως να το σκάσετε από την δουλειά και να απολαύσετε την μέρα με το ταίρι σας;

 

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να είστε διπλωμάτες. Αν βρεθείτε σε μια κουβέντα, μην βιαστείτε να πάρετε θέση αλλά ακούστε προσεκτικά τα λόγια των άλλων.

 

Αιγόκερως

Ακούστε και την γνώμη των άλλων και μην επιμένετε μόνο στην δική σας θέση. Αν σας ενδιαφέρει να συζητήσετε για να βγάλετε ένα νόημα, πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις.

 

Υδροχόος

Μην εμπλέκεστε σε αισθηματικές υποθέσεις άλλων γιατί το πιθανότερο είναι πως θα βρείτε τον μπελά σας.

 

Ιχθύς

Δείξτε μια σύνεση στα καθημερινά σας έξοδα και θα δείτε σε πολύ λίγο καιρό πως έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

 

 

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version