Η 18χρονη κόρη του Λουκ Πέρι, Σόφι Πέρι, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε όσους την κατακρίνουν για τον τρόπο που πενθεί για τον θάνατο του πατέρα της.

Το μακροσκελές μήνυμα συνόδευσε με μία κοντινή φωτογραφία του προσώπου της.

«Από τότε που ο πατέρας μου πέθανε έχω λάβει πολλή μεγάλη προσοχή διαδικτυακά. Και τα περισσότερα μηνύματα από αυτά ήταν θετικά φυσικά, όμως μερικοί άνθρωποι δεν ήταν και τόσο καλοί. Και είμαι εδώ για να πω πως δεν ζήτησα αυτή την προσοχή και αν και δεν θέλω να προσβάλω κάποιον, δεν πρόκειται όμως και να καλύψω τις ανάγκες και τις πεποιθήσεις κάποιου άλλου.

Είμαι 18 ετών. Βρίζω σαν ναύτης και μερικές φορές ντύνομαι σαν πόρνη. Και υποστηρίζω ορισμένους σκοπούς που μπορεί να μην εγκρίνετε. Και το πιο σημαντικό. Θα γελάσω και θα χαμογελάσω και θα ζήσω την κανονική μου ζωή.

Ναι είμαι πληγωμένη και λυπημένη και κλαίω για αυτό που συνέβη στον μπαμπά μου. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή μου. Είμαι συντετριμμένη και προσπαθώ να ανταπεξέλθω. Αλλά δεν πρόκειται να καθίσω στο δωμάτιό μου και να κλαίω κάθε μέρα και μέχρι το Διαδίκτυο να κρίνει πότε πρέπει να σταματήσω.

Και αν γνωρίζατε τον μπαμπά μου θα ξέρετε ότι δεν ήθελε να κάνω έτσι. Και έτσι δεν πρέπει να κάνετε και εσείς.

Προς όλους εσάς που λέτε πως δεν ντρέπομαι για τη γλώσσα μου, το ντύσιμό μου και -το χειρότερο- για τον τρόπο που πενθώ, κάντε μου τη χάρη και σταματήστε να με ακολουθείτε. Είναι χάσιμο χρόνου».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on