Μπορεί να είναι διάσημη για το στυλ της, όμως η Βικτόρια Μπέκαμ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όσον αφορά την ομορφιά.

Η 44χρονη επιχειρηματίας και μητέρα τεσσάρων παιδιών ξέρει καλά τι της ταιριάζει στο μακιγιάζ (smoky eyes, περιποιημένα φρύδια και nude χείλη), όμως εδώ θα μας απασχολήσει η ρουτίνα περιποίησης προσώπου που ακολουθεί.

Η Μπέκαμ έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ακμής και τα σημάδια που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς, επομένως αν δίνετε κι εσείς τη δική σας μάχη με το ακνεϊκό σας δέρμα, έχετε να μάθετε πολλά από εκείνη.

Το πρωί

Η Μπέκαμ ξεκινάει την ημέρα της χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό με έλαιο αργκάν και ελαιόλαδο, ώστε να απομακρύνει από το πρόσωπό της τις ακαθαρσίες και να προσφέρει αντιοξειδωτικά στο δέρμα της. Επιλέγει ένα προϊόν κατάλληλο για το λιπαρό δέρμα, το οποίο καθαρίζει απαλά τους πόρους.

Στη συνέχεια, εφαρμόζει ένα σέρουμ με βιταμίνες Α και Ε για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, η οποία βοηθάει το δέρμα να επανορθώσει τις εξωτερικές ζημιές (σημάδια, κυστική ακμή ή ροδόχρου ακμή).

Σειρά έχει η περιποίηση της περιοχής των ματιών. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας χρησιμοποιεί μια κρέμα ματιών που τα κάνει όλα: αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές.

Έπειτα, εφαρμόζει μία ενυδατική κρέμα για μεικτό και λιπαρό δέρμα, η οποία αφήνει το δέρμα της ενυδατωμένο και λαμπερό.

Τέλος, δε θα μπορούσε να παραλείψει την αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30, για την καθημερινή της προστασία.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Το βράδυ

Το βράδυ η Βικτόρια Μπέκαμ χρησιμοποιεί το καθαριστικό προσώπου της, το οποίο ακολουθεί ένα απολεπιστικό με λακτικό οξύ και λάδι μέντας, ώστε να καθαρίσει τους πόρους της και να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

Το επόμενο βήμα στη βραδινή περιποίησή της είναι η εφαρμογή μιας γαλλικής λοσιόν, η οποία περιέχει ξίδι και εκχύλισμα κρεμμυδιού. Μπορεί να μην την επιλέγαμε όλες μας, για τη σταρ όμως είναι η αγαπημένη της, αφού αφήνει το δέρμα της απαλό και φωτεινό.

Τέλος, εφαρμόζει την πρωινή κρέμα ματιών της, την οποία συνδυάζει με ένα σέρουμ με ρετινόλη για να ενισχύσει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Έτσι, όταν ξυπνάει το πρωί, το δέρμα της είναι απαλό και ομοιόμορφο!