Κριός

Συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για απρόσεκτες κινήσεις, συγκεντρωθείτε και αν χρειαστεί ζητήστε βοήθεια από κάποιον συνάδελφο σας.

 

Ταύρος

Σήμερα φαίνεται πως έχετε έρθει σε επαφή με την συντηρητική σας πλευρά. Ίσως να σας συμφέρει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά προσέξτε μην παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας.

 

Δίδυμοι

Η σκέψη πως μπορεί να αποτύχετε σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, όχι μόνο θα σας φοβίσει αλλά και θα σας γίνει εμμονή. Το μόνο που θα σας σώσει είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι και να δουλέψετε απρόσκοπτα.

 

Καρκίνος

Οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος. Ένα τολμηρό επαγγελματικό πρότζεκτ θα σας ανατεθεί. Μέσω του οποίου μπορείτε να επιτύχετε αναγνώριση και ίσως κάποια αύξηση.

 

Λέων

Ένα ταξίδι, αναψυχής ή επαγγελματικό φαντάζει μαρτυρικό στο μυαλό σας. Μήπως να το ακυρώσετε;

 

Παρθένος

Αφήστε πίσω μια βλαβερή συνήθεια, που σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα. Κόψτε το κάπνισμα ή μειώστε το αλκοόλ και δείτε σε λίγο καιρό πως ο κόσμος σας θα αλλάξει προς το καλύτερο.

 

Ζυγός

Η σημερινή μέρα προβλέπεται αρκετά έντονη. Στην δουλειά τα χρονικά όρια στενεύουν και πρέπει να είστε αποτελεσματικοί, ενώ στα οικογενειακά σας πρέπει να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σας πριμοδοτεί με γοητεία και όλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας αυτό τον «θόρυβο» και ενισχύστε την δημοφιλία σας.

 

Τοξότης

Κρατηθείτε! Αντιμετωπίστε την σημερινή μέρα με φειδώ. Ψωνίστε ότι χρειάζεστε και μην ανοιχτείτε σε παράλογα έξοδα.

 

Αιγόκερως

Μην αντιμετωπίσετε με νεύρα και αρνητικότητα τις παρατηρήσεις του αφεντικού σας. Καλό θα είναι να είστε όσο μαζεμένοι γίνετε για να αποφύγετε τα χειρότερα.

 

Υδροχόος

Ξεφορτωθείτε ότι σας πιάνει χώρο. Ξεκινήστε με οικιακές συσκευές και ρούχα και μετά προχωρήστε σε ανθρώπους και καταστάσεις. Πόσο πια θα «φορτωθείτε»;

 

Ιχθύς

Μην μπλέξετε σε καυγά και μην ανταλλάξετε λόγια βαριά με κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο. Μην είστε δηκτικοί και κρατήστε ανωτερότητα.