Κριός

Τι είναι αυτό που σας αγχώνει τόσο πολύ σήμερα; Προβληματισμοί οικονομικής φύσης σας έχουν αγχώσει και φαίνεται πως σας επηρεάζουν αρνητικά.

 

Ταύρος

Μπορεί να διαφωνήσετε με κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο σήμερα, αυτό όμως δεν είναι αφορμή να συγκρουστείτε για παλιά θέματα, τα οποία δεν έχετε λύσει.

 

Δίδυμοι

Μην ανακοινώνετε γενικά τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πριν να είστε σίγουροι πως θα πραγματοποιηθούν.

 

Καρκίνος

Φροντίστε την σχέσεις με τους φίλους σας και μην απομονώνεστε στον εαυτό σας. Θυμηθείτε πως οι φίλοι είναι εκεί για να σας ακούσουν και έχετε την αμέριστη αγάπη τους.

 

Λέων

Οι νέες σας γνωριμίες και επαφές είναι εκείνες που θα σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Φροντίστε να είστε ευγενικοί και ευγνώμονες.

 

Παρθένος

Στα επαγγελματικά, συχνές συναντήσεις και συζητήσεις μπορεί να σας εξαντλήσουν. Είναι όμως απαραίτητες.

 

Ζυγός

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικογενειακές συζητήσεις, που αφορούν θέματα ιδιοκτησίας και κληρονομιάς.

 

Σκορπιός

Η ψυχολογία σας καλυτερεύει και ήδη νοιώθετε καλύτερα. Η νέα σας συμπεριφορά είναι πιο καταδεκτική και αυτό αντανακλάται και στους γύρω σας.

 

Τοξότης

Ο εγωισμός σας σήμερα «χτυπάει» κόκκινο. Προσέξτε μήπως με τα λόγια και την συμπεριφορά σας οδηγήσετε τις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις σε αδιέξοδο.

 

Αιγόκερως

Σταματήστε τον παραλογισμό. Μην αντιδράσετε άσχημα στα λόγια ενός αγαπημένου σας προσώπου. Μην βλέπετε «φαντάσματα» στα λόγια ανθρώπων που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

 

Υδροχόος

Κρίσεις ζήλιας. Περιορίστε την κτητική σας διάθεση και θα δείτε πως το ταίρι σας θα το εκτιμήσει.

 

Ιχθύς

Ο καιρός αλλάζει και η άνοιξη μπήκε. Μήπως να διοργανώσετε κάτι που θα σας φτιάξει το κέφι; Ένα ταξίδι ή μια βόλτα με φίλους είναι τέλειες ιδέες.