Υλικά για 4 άτομα

1½ φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι

150 γρ. μανιτάρια

1 κόκκινη πιπεριά

1 κρεμμύδι

1/2 φλιτζάνι πράσινες ελιές (χωρίς κουκούτσια)

Αλάτι

Πιπέρι

Κάρι

Εκτέλεση

Βράζετε το ρύζι μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε μέτρια κομμάτια και το κρεμμύδι σε ροδέλες, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και κάρι. Στραγγίζετε το μείγμα, το βάζετε σε ένα μπολ, ρίχνετε τις ελιές κομμένες σε κύβους, την πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια, ανα­κατεύετε και σερβίρετε.