Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η 44χρονη Αλάνις Μόρισετ ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα για τρίτη φορά.

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια που έχει ήδη δύο παιδιά – έναν γιο και μία κόρη- δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία φαίνεται να ηχογραφεί ένα τραγούδι, ενώ διακρίνεται ξεκάθαρα η προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Η Αλάνις Μόρισετ, έγραψε στην λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ της «So much NEWness…» συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν για τα χαρμόσυνα νέα, τόσο της εγκυμοσύνης της, όσο και της ηχογράφησης της νέας της μουσικής δουλειάς.

Η Αλάνις Μόρισετ έχει ήδη δύο παιδιά, τον 8χρονο Ever Imre Morristte Treadway και την 2χρονη Onyx Solace Morissette-Treadway.

Σε συνέντευξή της για τις δυσκολίες της μητρότητας η ίδια έχει απαντήσει με χιούμορ ότι «ανακάλυψα τις αρετές του καφέ. Ο καφές με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο γεγονός ότι πλέον κοιμάμαι πολύ λιγότερο».

Η Αλάνις Μόρισετ πριν από μερικά χρόνια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, πως λίγο μετά μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών, βρέθηκε αντιμέτωπη με την επιλόχεια κατάθλιψη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα ούτε καν να κουνηθώ».

 

Δείτε τη φωτογραφία με την οποία η Αλάνις Μόρισετ ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on