Η Nestlé, γνωρίζοντας καλά ότι οι νέες μαμάδες επιλέγουν για τη διατροφή των παιδιών τους προϊόντα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση, παρουσίασε, σε εκδήλωση στο «κτήμα Αρίστη», το 1ο βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος από 100% βιολογικό γάλα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, της σειράς NaturNes® Bio, που ήρθε για να προσφέρει την πιο υγιεινή και ταυτόχρονα γευστική επιλογή, χωρίς συμβιβασμούς!

Mε τα στοιχεία της φύσης να βρίσκονται στην «καρδιά» της νέας σειράς, το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio ξεχωρίζει καθώς περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα του γάλακτος και των φρούτων, που προέρχονται από 100% βιολογική καλλιέργεια και είναι επιλεγμένα ειδικά για βρέφη, ενώ, είναι χαμηλότερο σε πρωτεϊνη σε σχέση με το κανονικό γιαούρτι, γεγονός σημαντικό για την πρόληψη της παχυσαρκίας στη μετέπειτα ζωή του παιδιού!

Η παρουσίαση της νέας σειράς βιολογικών βρεφικών επιδορπίων γάλακτος έγινε σε ένα σύγχρονο, βιολογικό περιβόλι, «κρυμμένο» στο αστικό τοπίο, εναρμονισμένο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καινούργιας σειράς. Με τη βοήθεια του διατροφολόγου Ιωσήφ Αλεξανδρίδη, έμφαση δόθηκε στην υψηλή διατροφική αξία του νέου προϊόντος, ενώ, μέσα από ένα εξαιρετικά διαδραστικό workshop, ο γνωστός pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, έδωσε έξυπνα tips και έδειξε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μπορούν να ετοιμάσουν οι μαμάδες με βάση το νέο προϊόν.

 

 

Γιάννα Ρούλιου Senior Brand Manager Baby Foods Nestle Hellas S.A ( Υπεύθυνη Marketing Βρεφικών Τροφών Nestle Ελλας Α.Ε)

 

Το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio βρίσκεται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε τρεις μοναδικές  γεύσεις:  κλασική, αχλάδι-μπανάνα και μήλο-ροδάκινο ενώ, για περισσότερη ποικιλία στη διατροφή του μωρού, μπορεί να προσφερθεί ως σνακ ενδιάμεσα των γευμάτων ή σαν συμπλήρωμα μετά από ένα γεύμα, μόνο του ή με κομμάτια φρέσκων φρούτων ή δημητριακά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το νέο επιδόρπιο γάλακτος, NaturNes® Bio οι μαμάδες δεν θα κουράζονται να λένε «Κάνε Ααα»!

Τα NaturNes® Bio κυκλοφορούν σε πρακτικές πολυσυσκευασίες 4 x 90 gr, ποσότητα ιδανική για τα μωράκια άνω των 6 μηνών. Ακόμα περισσότερα για το βρεφικό βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος NaturnesBio εδώ.