Κριός

Ο ερωτικός σας τομέας αποκτά… ενδιαφέρον! Για αυτό έχετε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά.

 

Ταύρος

Προσοχή στην επικοινωνία. Το οικογενειακό σας περιβάλλον και οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν βαλθεί να σας «μπερδέψουν». Αλλά λένε, αλλά εννοούν και εσείς βρίσκεστε στη μέση.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο στον τομέα της επικοινωνίας και αναπτύσσετε νέους κώδικες με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

 

Καρκίνος

Ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας και βάλτε νέα και γερά θεμέλια στον τομέα των σχέσεων. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος και μην αδικείτε τον εαυτό σας.

 

Λέων

Η ψυχολογία σας έχει βελτιωθεί αισθητά. Επαγγελματικά ζητήματα βρίσκουν λύση και τα οικονομικά πάνε από τα καλό στο καλύτερο.

 

Παρθένος

Ξεκαθαρίστε την πορεία της σχέσης σας. Ειδικά αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση χρειάζεται να είστε ακριβείς και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

 

Ζυγός

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. Ο σύντροφος σας χρειάζεται στήριξη και εσείς πρέπει να του την παρέχετε.

 

Σκορπιός

Το ΣΚ προβλέπεται ήρεμο, μακριά από εντάσεις και συγκρούσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας χαλάσουν την διάθεση.

 

Τοξότης

Σαββατοκύριακο με χαρούμενη διάθεση και έντονη κοινωνικότητα. Μην παραλείψετε να δεχτείτε προτάσεις για έξοδο ή για ένα κοντινό διήμερο.

 

Αιγόκερως

Όλοι ασχολούνται μαζί σας και εσείς το απολαμβάνετε.

 

Υδροχόος

Η πίεση που δέχεστε από το ταίρι σας είναι έντονη και πρέπει γρήγορα να ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια και απαιτείστε σεβασμό.

 

Ιχθύς

Ο ενθουσιασμός σας τελευταία σας βάζει σε μπελάδες και φαίνεται πως χρειάζεται να είστε πιο λογικοί, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα.