Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι

1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο

1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 σκελίδες σκόρδου

αλατοπίπερο

4 στήθη κοτόπουλου

1 κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες

2 ντομάτες σε λεπτές φέτες

μισό κρεμμύδι

2 λεμόνια σε φέτες

1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα

1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

 

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 βαθμούς. Βάλτε το κοτόπουλο σε ξύλο κοπής και κάντε 5 χαρακιές σε κάθε στήθος χωρίς να τα κόψετε. Βάλτε τα σε ένα ταψάκι.
  2. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σκόρδο. Ρίξτε πάνω στο κοτόπουλο και αλατοπιπερώστε.
  3. Γεμίστε κάθε στήθος με κολοκυθάκι, ντομάτες, κρεμμυδάκι και τα λεμόνια. Τρίψτε από πάνω τη φέτα και τη μοτσαρέλα. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά.