Κριός

Σήμερα παίρνετε αποφάσεις ζωής. Έχετε πια βεβαιωθεί πως θέλετε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας και να βγείτε από την δύσκολη φάση που έχετε βάλει τον εαυτό σας.

 

Ταύρος

Ένας έντονος προβληματισμός σας απασχολεί καθώς ένας συνάδελφος έχει προβλήματα και το αφεντικό σας μοιάζει να αδιαφορεί.

 

Δίδυμοι

Μετά το απόγευμα πρέπει να ξεκινήσετε σιγά – σιγά να προγραμματίσετε τις επερχόμενες διακοπές του Πάσχα. Ξεκινήστε την έρευνα και ανασυγκροτηθείτε.

 

Καρκίνος

Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την σκληρή δουλειά και την προσωπική ευχαρίστηση. Ο σωστός προγραμματισμός είναι η χρυσή τομή για σήμερα.

 

Λέων

Ακολουθήστε μια ενάρετη στάση στα ερωτικά σας. Πιο πολύ από ποτέ ο σύντροφος σας χρειάζεται στήριξη και όχι άλλα ερωτικά τερτίπια από εσάς.

 

Παρθένος

Τελευταία μοιάζετε κουρασμένοι από τις επαγγελματικές απαιτήσεις και έχετε αναλάβει αρκετές ευθύνες. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και μείνετε αφοσιωμένοι στις δεσμεύσεις σας με οποιοδήποτε κόστος.

 

Ζυγός

Ασχοληθείτε σοβαρά με οικονομικά θέματα. Οφειλές και δάνεια πρέπει να ρυθμιστούν και να μπουν στον άμεσο προγραμματισμό σας.

 

Σκορπιός

Αφήστε λιγάκι στην άκρη την υπερηφάνεια και τον εγωισμό σας. Ο ερωτικός σας σύντροφος δεν αντέχει όλα καπρίτσια.

 

Τοξότης

Δοκιμάστε να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας. Ακούστε έναν ωραίο δίσκο, διαβάστε ένα νέο βιβλίο ή κλείστε εισιτήρια για μια παράσταση.

 

Αιγόκερως

Ελέγξτε την συμπεριφορά σας σήμερα και μην αφήστε τον εκνευρισμό σας να σας χαλάσει το κέφι.

 

Υδροχόος

Ο ερωτικός σας σύντροφος παρατηρεί την χαλαρή σας διάθεση και επικροτεί την νέα σας αλλαγή.

 

Ιχθύς

Στον ερωτικό τομέα επιθυμείτε να γνωρίσετε κάτι καινούργιο, που θα βγάλει από την μονοτονία της καθημερινότητας.