Υλικά:

400 γραμ. κουσκούς

500 γραμ. αποξηραμένο βερίκοκο

1 ψιλοκομμένο αγγούρι

1 ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά

140 γραμ. μαύρες ελιές

140 γραμ. λιαστές ντομάτες

λίγο μαϊντανό

12 τοματίνια κομμένα στη μέση

 

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε το κουσκους σε ένα μπολ και καλύψτε το με 700 ml βραστό νερό. Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη για 10 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό.
  2. Ρίξτε από πάνω λάδι και αλατοπίπερο και ανακατέψτε καλά.
  3. Ανακατέψτε το κουσκούς με όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και σερβίρετε