Καθώς το Πάσχα πλησιάζει και μαζί με αυτό το αληθινό του νόημα, η προσφορά και η αγάπη, τα MAX STORES αποφάσισαν να υποστηρίξουν έμπρακτα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προσφέρουν το 10% της αξίας κάθε χειροποίητης πασχαλινής λαμπάδας που θα αγοραστεί από τα καταστήματα MAX STORES στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα «MAX για το παιδί» και στόχο έχει την κάλυψη βασικών αναγκών και τον ανεφοδιασμό φορέων που υποστηρίζουν παιδιά και οικογένειες μέσω του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» που υλοποιεί το «Μαζί για το Παιδί».

 

 

Οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες των MAX STORES διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, φέρουν συνήθως κάποιο μικρό διακοσμητικό ή δωράκι και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Όλες οι λαμπάδες «MAX για το Παιδί» φέρουν το λογότυπο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και αποτελούν ιδανικά δώρα αγάπης από τις νονές και τους νονούς για τα βαφτιστήρια τους, καθώς παράλληλα δίνουν και ένα μάθημα σεβασμού και αληθινής προσφοράς.

Τις λαμπάδες «MAX για το παιδί» μπορείτε να βρείτε σε όλα τα φυσικά καταστήματα MAX STORES, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.maxstores.gr