Τo Meet Market επιστρέφει στις 20 & 21 Απριλίου, και είναι έτοιμο να υποδεχτεί με χαρά την Άνοιξη στην κλασική, πλέον, ετήσια Πασχαλινή γιορτή μια εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα μας βρείτε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο σύνηθες σημείο μεν αλλά με πολλές νέες επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά δίνοντάς μας στο σύνολο πάνω από 120+ συμμετέχοντες!

Πραγματικά, θα υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το Meet Market. Aπό συνεχόμενα dj sets καθόλη τη διάρκεια του διημέρου, street food λιχουδιές, νόστιμα κοκτέιλ, μέχρι το καθιερωμένο Easter Εgg Hunt, που τόσο αγαπάμε να οργανώνουμε κάθε φορά… Αυτό σημαίνει 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη, που θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα βρουν για να κερδίσουν δώρα, αφού τα φέρουν στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης. Και αφού αναφέραμε το Κεντρικό Ταμείο, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να έρθετε, να ρίξετε το ζάρι μας και να κερδίσετε δώρα με αγάπη από εμάς σε εσάς.

Φυσικά, Meet Market χωρίς παιδικές δραστηριότητες δεν γίνεται γι’ αυτό, το Σάββατο υποδεχόμαστε την ομάδα Fundastick Performing Arts για circus workshops και ζογκλερικά shows, ενώ την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας την ομάδα ΠΑΙΖώΝΤΑΣ για διασκεδαστικές δραστηριότητες στον ήλιο, όπως mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και πολλά άλλα! Δεν θα λείπουν φυσικά οι αγαπημένοι μας doodlers ολόκληρου του πλανήτη Imaginary Rooms για εργαστήριο graffiti & doodling!

Σας περιμένουμε όλους στο Γκάζι για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναντήσεις, αγορές, φαγητό μουσική και πολλή διασκέδαση με χρώμα πασχαλινό!

The Meet Market – Easter Edition – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου 2019
Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου & Αποθήκη
Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854
12:00-22:00 κάθε μέρα
Είσοδος Ελεύθερη

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι | #20yrsTECHNOPOLIS
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»