Υλικά:
1μιση κουταλάκι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου
350 γραμ. γαλοπούλα
αλατοπίπερο
2 ψιλοκομμένα κολοκυθάκια
400 ml ψιλοκομμένη ντομάτα
225 ml πολτό ντομάτας
2μιση κουταλιές φρέσκο βασιλικό
1μιση κουταλάκι ρίγανη
μισό κουταλάκι τριμμένη κόκκινη πιπεριά
2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
225 γραμ. ζυμαρικά φιογκάκια
2 φλιτζάνια σπανάκι
1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
2/3 φλιτζάνι κότατζ
1/3 φλιτζάνι ρικότα
2 κουταλιές μαϊντανό
παρμεζάνα

Εκτέλεση:

1. Σε ένα πολύ μεγάλο τηγάνι, ρίξτε το ελαιόλαδο. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετέ το για 1 λεπτό. Προσθέστε τη γαλοπούλα και ανακατέψτε για 4-5 λεπτά. Αλατοπιπερώστε και ρίξτε το κολοκυθάκι, τις ντομάτες, τον πολτό, το βασιλικό, τη ρίγανη και την κόκκινη πιπεριά.
2. Προσθέστε το ζωμό (ή νερό) και ρίξτε τα ζυμαρικά. Όταν βράσει το νερό, καλύψτε το τηγάνι και χαμηλώστε τη φωτιά. Περιμένετε 15 λεπτά και ανακατεύετε κάθε 3.
3. Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τη μοτσαρέλα και το κότατζ. Γαρνίρετε με μαϊντανό, βασιλικό και την παρμεζάνα.