H οικογένεια της DPAM, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της με τα Παιδικά Χωριά SOS, επισκέφθηκε το Παιδικό Χωρίο SOS  της Βάρης, την Κυριακή 7 Απριλίου. Εκεί συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS και τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, κύριο Γιώργο Πρωτόπαπα και κύριο Επαμεινώνδα Λοράνδο, αντίστοιχα.

Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας TRADESTATUS, κυρία Λήδα Φουρλή, η οποία επισήμανε τη σημασία αυτής της συνεργασίας, καθώς και την επιθυμία της DPAM για ακόμα περισσότερες δράσεις στο μέλλον με τη φιλανθρωπική οργάνωση.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την προσφορά παιδικών ρούχων DPAM στα παιδιά που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS. Η ομάδα DPAM γνώρισε τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, είχε την ευκαιρία να συζητήσει  με μία Μητέρα SOS και ξεναγήθηκε στους χώρους όπου ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά της οργάνωσης. Σημειώνεται ότι τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρικής κοινωνικής ευαισθησίας της εταιρείας, καθώς όραμά της είναι να δημιουργεί ένα ποιοτικό παρόν και να χτίζει ένα καλύτερο μέλλον για αυτά.

Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς βοηθούν, προστατεύουν και φροντίζουν βρέφη και παιδιά που έχουν βρεθεί μακριά από το φυσικό οικογενειακό τους περιβάλλον, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ξαναβρούν ένα μόνιμο σπίτι και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον το οποίο πλησιάζει το πλαίσιο της βιολογικής οικογένειας.

Η DPAM, με διάφορες δράσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προσφέρει μέρος των εσόδων από τη συσκευασία δώρου στα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς και από προϊόντα της οργάνωσης  που βρίσκονται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της.