Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν το καλοκαίρι, η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης, αποφασίζοντας να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους, κάτι το οποίο ανακοίνωσε δημόσια η τραγουδίστρια, πριν από μερικούς μήνες.

Το ζευγάρι που είναι αρκετά χρόνια μαζί, πρόκειται να παντρευτεί τέλη Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει αν ο γάμος θα γίνει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα.

«Όπου βρούμε εκκλησία εκεί θα παντρευτούμε. Έχω πάνω μου ένα τατουάζ με ένα ξωτικό. Έτσι φαντάζομαι το look μου για εκείνη την ημέρα. Θα είναι ένας ροκ εν ρολ γάμος», είχε δηλώσει η Ευριδίκη, η οποία έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες.

Την αποκάλυψη για την έναρξη των προετοιμασιών, έκανε η ίδια η Ευρυδίκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οπού και ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από ένα ανθοπωλείο προκειμένου να πάρει ιδέες για τον στολισμό της εκκλησίας.

«Αν είναι να παντρευτώ, θέλω να είμαι πολύ παντρεμένη», έγραψε η Ευρυδίκη στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, δανειζόμενη τη διάσημη φράση της Όντρεϊ Χέπμπορν.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ευριδίκη στο Instagram.