Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, Μπάρμπαρα.

Η 37χρονη Μπάρμπαρα Μπους, η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου Τζορτζ Μπους παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κρεγκ Κόιν τον Οκτώβριο, σε μια «σύντομη, αλλά γλυκιά τελετή» στο σπίτι της οικογένειας Μπους στο Κενεμπουνκπόρτ του Μέιν.

Αυτή τη φορά, σε έναν δεύτερο, μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό γάμο που έγινε στο Τέξας, η Μπάρμπαρα Μπους αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η κόρη του Τζορτζ Μπους, στην πρώτη γαμήλια τελετή επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό και συνάμα λιτό νυφικό, Vera Wang ενώ στο χέρι της φορούσε ένα βραχιόλι που ο παππούς της είχε κάνει δώρο στην σύζυγό του και πρώην Πρώτη Κυρία, Μπάρμπαρα Μπους, στην 70η επέτειο του γάμου τους.

Μεταξύ των περισσότερων από 100 καλεσμένων, σύμφωνα με το Page Six, ήταν η ηθοποιός Μέγκαν Φέργκιουσον, η διευθύντρια του περιοδικού T Magazine, Ιζαμπέλ Γουίλκινσον και η fashion executive, Αλίσα Ζάκαρι, και φυσικά ο πατέρας της Μπάρμπαρα, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους. «Αυτή τη φορά ήταν σίγουρα ένας μεγαλύτερος γάμος και είχαν μαζί τους όλους τους φίλους τους» πρόσθεσε η πηγή.

«Η αγαπημένη μου φίλη, η πανέμορφη Μπάρμπαρα Μπους παντρεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο και όλο το βράδυ χορεύαμε» έγραψε ο σχεδιαστής Πραμπάλ Γκουρούνγκ στον λογαριασμό του στο Instagram με μια φωτογραφία του μαζί με την νύφη. «Σ’ αγαπώ Μπάρμπαρα, συγχαρητήρια σε σένα και τον Κρεγκ».

Σημειώνεται ότι δύο μήνες περίπου μετά τον πρώτο γάμο της Μπάρμπαρα Μπους και του συζύγου της, πέθανε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του Τζόρτζ Μπους :

 

View this post on Instagram

Beauty. ? @allisonvsmith

A post shared by Laura Bush (@laurawbush) on