Υλικά για  4 μερίδες

400 γρ. ρύζι για πιλάφι

4 φλιτζάνια σπιτικό ζωμό κρέατος της αρεσκείας σας

100 γρ. γραβιέρα

100 γρ. κεφαλογραβιέρα

100 γρ. κασέρι

2 κουταλιές ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζετε το ζωμό του κρέατος σε μια κατσαρόλα και, μόλις βράσει, ρίχνετε το ρύζι (πλυμένο και στραγγισμένο), το ελαιόλαδο και αλάτι. Ανακατεύετε και αφήνετε τα υλικά να σιγοβράσουν για περίπου 20΄. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, τρίβετε τα τυριά (σε χοντρό τρίφτη) και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα. Πασπαλίζετε με πιπέρι, ανακατεύετε και κατεβάζετε το φαγητό από τη φωτιά.