Σε ένα μοναδικό event που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου, η DPAM ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία TOMS Greece για καλό σκοπό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εμπορικού κέντρου River West. Το «Πασχαλινό Δημιουργικό Εργαστήρι» που στήθηκε από νωρίς εκεί, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς φίλους και στις οικογένειές τους να δημιουργήσουν μοναδικές χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, ενώ όλα τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS και στις ανάγκες που έχει ο οργανισμός.

 

Οι συμμετέχοντες αγκάλιασαν την πρωτοβουλία των δύο εταιρειών, δημιουργώντας με μεράκι όμορφες και ξεχωριστές χειροποίητες λαμπάδες. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και οι οικογένειές τους, πέρασαν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προσφοράς για το φετινό Πάσχα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των λαμπάδων θα δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, τα οποία βοηθούν, προστατεύουν και φροντίζουν βρέφη και παιδιά που έχουν βρεθεί μακριά από το φυσικό οικογενειακό τους περιβάλλον, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχουν μέχρι την πλήρη κοινωνική και επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τόσο η DPAM, όσο και η TOMS, προσφέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. H DPAM έχει πολυετή συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS και προσφέρει τόσο προϊόντα ρουχισμού, όσο και μέρος των εσόδων από τη συσκευασία δώρου σε αυτά, ενώ η TOMS είναι γνωστή σε όλους για τη φιλανθρωπική της δράση, καθώς με κάθε αγορά ενός ζευγαριού παπουτσιών, ένα δεύτερο ζευγάρι δωρίζεται σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Το όραμα των δύο εταιρειών είναι κοινό, καθώς βοηθούν τα παιδιά μέσα από τις δράσεις τους στο να έχουν ένα ποιοτικό παρόν και ένα καλύτερο μέλλον.

 

Photo Credits: Μαρίνα Κασιμάτη