Οι κλασικές επιλογές μας κάθε χρόνο είναι οι βαφές σε κόκκινο χρώμα. Το πολύ πολύ να πάρουμε κίτρινο, κόκκινο ή μπλε χρώμα. Φέτος όμως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δοκιμάσουμε διάφορα στιλ βαφής στα αυγά μας για να έχουμε και μία τέλεια διακοσμητική πρόταση.

Όμπρε. Η αγαπημένη τάση δεν βρίσκει μόνο εφαρμογή στα μαλλιά μας. Μπορούμε να πάρουμε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και να βάψουμε ίδια κάθε σειρά για να βλέπουμε όλους τους τόνους.

Αυγά σαν παγωτά. Βάψτε ολόκληρα τα αυγά σε μία παστέλ απόχρωση, Φτιάξτε ρίγες σε στιλ τρίλιζα με ένα πιο έντονο χρώμα για να μοιάζει με χωνάκι και περάστε τη μία άκρη με το αγαπημένο σας χρώμα και ζωγραφίστε ματάκια και μύτη με μαύρο μαρκαδόρο.

Αυγά με καλλιγραφία. Αν σας αρέσει το μίνιμαλ στοιχείο, πάρτε τα λευκά αυγά και γράψτε μηνύματα αγάπης με μαύρο μαρκαδόρο. Βάλτε το παιδί να γράψει το όνομά του ή ό,τι άλλο θέλει.

Αυγά με στέμμα λουλουδιών. Μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε και καθόλου βαφή και να σχεδιάσετε μάτια και χαμογελαστά πρόσωπα και να κρεμάσετε μικρά στεφανάκια με λευκά άνθη από τη μία πλευρά.

Αυγά με κομφετί. Είναι πιο απλό από ό,τι ακούγεται. Βάψτε τα αυγά σε παστέλ αποχρώσεις και περάστε τη μία άκρη τους με κόλλα. Κολλήστε πάνω κομμάτια χρυσό χαρτί και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά.