Κριός

Η μέρα σήμερα θέτει αυστηρούς κανόνες και πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. Μετά το απόγευμα θα χαλαρώσετε παραπάνω και θα αισθάνεστε αρκετά καλύτερα.

 

Ταύρος

Από νωρίς η μέρα είναι κατάλληλη για τολμηρές κινήσεις και ρίσκο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και ρισκάρετε.

 

Δίδυμοι

Τρικυμία εν κρανίο! Το άγχος και οι τελευταίες ερωτικές απογοητεύσεις που έχετε βιώσει έχουν θολώσει την κρίση σας και την αυτοπεποίθηση σας. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο που θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα.

 

Καρκίνος

Εμπιστευτείτε τα ταλέντα και το πηγαίο χιούμορ σας για να την βγάλετε «καθαρή» σήμερα. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και είναι πιθανόν το αφεντικό σας να έχει παράπονα από την απόδοση σας.

 

Λέων

Προσοχή στα επαγγελματικά ρίσκα που μπορεί να κληθείτε να πάρετε. Ειδικά τις πρωινές ώρες η κρίση σας θα είναι θολωμένη.

 

Παρθένος

Τέρμα τα παράπονα! Καιρός για δράση! Αρκετά παραπονεθήκατε στους γύρω σας, μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας;

 

Ζυγός

Σκεφτείτε δύο φορές προτού απαντήσετε θετικά σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Έχετε υπομονή και χρόνο για μια νέα ερωτική σχέση;

 

Σκορπιός

Σίγουρα το φλερτ είναι το αγαπημένος σας χόμπι. Μην παραλείπετε όμως να είστε διακριτικοί και να δηλώνετε τις προθέσεις σας έγκαιρα.

 

Τοξότης

Οι γεννημένοι στις αρχές του Δεκέμβρη θα ζήσουν μια αλησμόνητη και ευχάριστη έκπληξη σήμερα.

 

Αιγόκερως

Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή στην οικογενειακή σας ζωή, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τις βάλετε σε πλάνο.

 

Υδροχόος

Μην αγχωθείτε με κάποια βαρύγδουπες ανακοινώσεις που θα ακούσετε στην δουλειά.

 

Ιχθύς

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ο ερωτικός σύντροφος είναι εκείνοι που θα σας βοηθήσουν σήμερα να απαντήσετε σε μια επαγγελματική προσφορά.