Η Άνοιξη ήρθε για να μείνει και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Οι μέρες μεγαλώνουν, η διάθεση «ανεβαίνει» και η ανάγκη για μικρές αλλαγές γίνεται πιο έντονη.

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την καλοκαιρινή αναδιοργάνωση από το παιδικό δωμάτιο, επιλέγοντας στοιχεία που θα εξάπτουν τη φαντασία του μικρού μας. Κάνοντας την έρευνά μας ανακαλύψαμε τα νέα σχέδια της συλλογής Disney, με digital τυπώματα σε απαλούς παλ χρωματισμούς. Στους ήρωες έρχεται να προστεθεί ένας νέος πρωταγωνιστής, ο Dumbo, που θα συνοδεύει το παιδί σε όνειρα γεμάτα περιπέτειες.

 

Βρεφικά σεντόνια κούνιας σετ Dumbo Dreams

 

Βλέποντας την αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο αποφασίσουμε να συνεχίσουμε και με το υπόλοιπο σπίτι. Άλλωστε, η ανανέωση του σπιτιού μας είναι ο ιδανικός τρόπος για να μπούμε στο ανάλογο mood και να υποδεχτούμε τις ηλιόλουστες ημέρες. Φυσικά, η αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλουμε ο χώρος μας να είναι άνετος, όμορφος και έτοιμος να μας προφυλάξει από τον έξω κόσμο αλλά και υποδεχτεί τους αγαπημένους μας φίλους κάθε στιγμή. Επομένως, πρέπει να είναι φτιαγμένος σύμφωνα με το προσωπικό μας στυλ και να αντανακλά την προσωπικότητά μας.

Αναζητώντας τα υλικά που θα μας εμπνεύσουν συναντήσαμε τις νέες σειρές της Spring/Summer Collection 2019 της NEF-NEF Homeware. Με 250 νέα σχέδια, απαλές υφές και ιδιαίτερες ραφές βρήκαμε ιδέες για κάθε γούστο.

Σειρά Vintage

 

Σειρά Vintage: Από 100% βαμβάκι 144 κλωστών, garment wash. Σετ σεντόνια υπέρδιπλα 69€. Σετ παπλωματοθήκη υπέρδιπλη 69€.

 

Η τέλεια εκπρόσωπος  για εμάς που λατρεύουμε το ρετρό, συνδυασμένο πάντα με μοντέρνο στυλ. Χαρακτηρίζεται από dusty παστέλ χρώματα, λεπτές ρίγες και θήκες με ιδιαίτερες δίγαζες ραφές και ξύλινα κουμπιά σε υφάσματα με stonewash βαφές και garment-wash επεξεργασία για πολύ απαλή αφή.

Σειρά Blue

 

Σειρά Blue: Ριχτάρι πολυθρόνας Racal

 

Τη γνωρίσαμε πέρυσι αλλά θα γίνει η αγαπημένη μας και φέτος, αφού έχει εμπλουτιστεί με νέα σχέδια. Το σπίτι μας αποκτά το απόλυτο ανάλαφρο, casual-chic θερινό στυλ  με τη αυτή τη σειρά που έχει εμπνευστεί από το χρώμα της Μεσογείου, το ραφ-μπλε του Αιγαίου και την αύρα του ελληνικού καλοκαιριού

Σειρά Elements

 

Σειρά Elements: Rusty Spring, από βαμβακερά υφάσματα περκάλι 300 κλωστών: Σετ σεντόνια υπέρδιπλα (240×270) με 2 μαξιλ/κες (52×72), 110€.
Σετ παπλωματοθήκη υπέρδιπλη (240×230) με 2 μαξιλ/κες (52×72) 110€.
FUST Κουβέρτα υπέρδιπλη (230Χ240) από 100% Βαμβάκι 79€.

 

H ανοιξιάτικη εκδοχή της σειράς είναι και η αγαπημένη μας, αφού  απευθύνεται σε εμάς που αγαπάμε το minimal. Η σειρά Elements είναι ιδανική για τον χώρο που θέλουμε να είναι απλός και με διακριτικά στοιχεία.

Σειρά Premium

Σειρά Premium: Donanim σετ σεντόνια από 100% πενιέ βαμβακοσατέν 210 κλωστών, υπέρδιπλα (240×270) με 2 μαξιλ/κες (52×72) 79€, king size (280×280) με + 2 μαξιλ/κες (52×72) 89€.

 

Για εμάς που αγαπάμε τη διακριτική πολυτέλεια. Τα σατέν υφάσματα 200 κλωστών και king-size διαστάσεις προσφέρει την απόλυτη άνεση και απευθύνονται σε όσους από εμάς θέλουν large καταστάσεις.

Σειρά Boho

 

Σειρά Boho: Σεντόνια σετ DIEGO

 

Για τα πιο ελεύθερα πνεύματα, αυτή η συλλογή ταιριάζει στους λάτρεις των εκρηκτικών συνδυασμών χρωμάτων και των χώρων με έντονο χαρακτήρα και άποψη.

Στη διακόσμηση του σπιτιού μας δεν πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις αλλά κάθε αντικείμενο να είναι διαλεγμένο με βάση το γούστο και τις ανάγκες μας.

Μπορείτε και εσείς να δείτε τις σειρές της Spring/Summer Collection 2019 της NEF-NEF Homeware και να αποφασίσετε τι στυλ θέλετε να είναι το σπίτι σας εδώ.