Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια.

 

Πρόσφατα, το λαμπερό ζευγάρι πραγματοποίησε τη βάφτιση της κόρης τους, Μαλένας. Οι στοργικοί γονείς μοιράστηκαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός.

«Βαπτίστηκε και η Μαλενίτσα μας!!! (επιτέλους) ? και ήταν μια κυρία!! «Μόνο στο λάδι» απαντάει όταν τη ρωτάνε αν έκλαψε! Ευχαριστούμε πολύ τους νονούς μας @parovia_ και @pariskings που είναι πάντα στο πλευρό μας αλλά και τις υπέροχες @olgakaraververis και @ioanna.karaververis που επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη, ουσιαστικά τα πάντα στη βάπτιση μας! Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς και χαίρομαι πολύ που τη ζήσαμε! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλιά μας! ??», έγραψε ως λεζάντα η όμορφη Όλγα.

 

View this post on Instagram

Βαπτίστηκε και η Μαλενίτσα μας!!! (επιτέλους) ? και ήταν μια κυρία!! «Μόνο στο λάδι» απαντάει όταν τη ρωτάνε αν έκλαψε! Ευχαριστούμε πολύ τους νονούς μας @parovia_ και @pariskings που είναι πάντα στο πλευρό μας αλλά και τις υπέροχες @olgakaraververis και @ioanna.karaververis που επιμελήθηκαν με πολύ αγάπη, ουσιαστικά τα πάντα στη βάπτιση μας! Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς και χαίρομαι πολύ που τη ζήσαμε! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλια μας! ??

A post shared by @ olgapiliaki on

View this post on Instagram

?ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ….. !! Βαφτίσαμε και τη Μαλένα!!! Με όση χαρα έχω για την οικογένεια μου,σας εύχομαι υγεία και ευτυχία στη ζωή σας … @olgakaraververis και @ioanna.karaververis σας ευχαριστούμε για όλη αυτή την αγάπη που δείξατε στον στολισμό της εκκλησίας αλλά και για τα υπέροχα ρούχα της κόρης μας(ήταν όλα υπέροχα) .. ? .. οι νονοί μας- @pariskings και @parovia_ ❤️σας αγαπάμε!! #hantampakakia #malenahantampaki #malena #manolishantampakis #olga @olgapiliaki @okmagazinegr @nickgeorgiadis @renasidi #volos #pefkakia @karaververis

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on