Με αυτήν την συνταγή η γεύση του τοστ εκτοξεύεται στα ύψη, για να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να φάτε ένα απλό και βαρετό τοστάκι.

Υλικά

5 κουταλιές της σούπας μαλακό βούτυρο

4 φέτες ψωμί της επιλογής σας

2 γραμ. τεμαχισμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Παίρνουμε τις φέτες του ψωμιού και αλείφουμε σε κάθε μία από αυτές μία κουταλιά της σούπας βούτυρο ενώ μετά τις αλείφουμε με το τσένταρ διαδοχικά. Στην συνέχεια βάζουμε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο σε μία κατσαρόλα. Μόλις λιώσει το βούτυρο, τοποθετούμε μέσα τις αλειμμένες φέτες και τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν χρυσοκίτρινη απόχρωση, δηλαδή περίπου 2 λεπτά. Γυρνάμε τις φέτες στην συνέχεια και τις αφήνουμε για ακόμα 30 δεύτερα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για τις υπόλοιπες φέτες.