Υλικά

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2 αυγά ολόκληρα και 1 χτυπημένο για το άλειμμα

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

1 κεσεδάκι γιαούρτι

80 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

Παίρνετε ένα μπολ και μέσα ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε καλά. Πλάθετε το ζυμάρι σε μπαλάκια. Στη συνέχεια τα τοποθετείται έχοντας απόσταση μεταξύ τους σε ένα ταψί, αφού πρώτα στρώσετε αντικολλητικό χαρτί. Με το χτυπημένο αυγό αλείφετε την επιφάνεια και την πασπαλίζετε με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 20′-25′.