Έχει διαγράψει μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ, έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με οργανικά καλλυντικά, έχει αποκτήσει δύο παιδιά και σε μερικούς μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον συνιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ.

 

View this post on Instagram

?????

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Η Μιράντα Κερ είναι η πλέον ειδική να δίνει συμβουλές ευζωίας και ομορφιάς. Έτσι, όταν εκείνη μιλάει, εμείς την ακούμε προσεκτικά.

 

View this post on Instagram

Check my story to learn a few fun facts about me ✨?

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Συγκεκριμένα, το 36χρονο μοντέλο ακολουθεί τέσσερα απλά βήματα για να δείχνει υγιής και όμορφη.

  1. Αφιερώνει 15 λεπτά κάθε ημέρα για να κάνει διαλογισμό. «Νιώθω ότι είναι σημαντικό να αφιερώνω μερικά λεπτά καθημερινά στον εαυτό μου. Έτσι είμαι πιο ισορροπημένη και δίνω περισσότερα στην οικογένειά μου και τους φίλους μου.», έχει αποκαλύψει η εντυπωσιακή Αυστραλή.
  2. Έχει ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου. «Ο ύπνος είναι σημαντικός για τη γενικότερηυγεία μας. Μου αρέσει να κάνω διαλογισμό, να κλείνω το κινητό και να ψεκάζω το μαξιλάρι μου με αιθέρια έλαια. Έτσι με παίρνει ο ύπνος αμέσως», έχει δηλώσει η Μιράντα Κερ.
  3. Αγαπάει το μασάζ προσώπου. «Κάνω κάθε πρωί μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό μου για να τονώσω την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσω το πρήξιμο. Παράλληλα, το λάδι τριαντάφυλλου που χρησιμοποιώ, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.»
  4. Πίνει κάθε πρωί κρύο χυμό από σέλινο. «Ξεκινάω κάθε ημέρα με ένα ποτήρι με κρύο χυμό από σέλινο. Το πίνω με άδειο στομάχι και τουλάχιστον μισή ώρα προτού φάω το πρωινό μου», έχει αποκαλύψει.

 

View this post on Instagram

Sleepy Sunday ???

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on