«Είναι το πιο δύσκολο βίντεο που ετοιμάζομαι να κάνω». Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα από το βίντεο της . Η ξανθιά παίκτρια του MY STYLE ROCKS, Τζίνα Δημητρακοπούλου, συγκλονίζει με την εξομολόγηση της.

Όπως εξομολογήθηκε στο κανάλι της: «Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα πιο ουσιαστικό βίντεο, γιατί ωραία είναι και τα μακιγιάζ, ωραία και η ομορφιά, αλλά ήθελα να μπούμε σε ένα πιο ουσιαστικό πράγμα και να αναλύσω την κατάσταση που περνάω αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω ότι πάρα πολλές γυναίκες περνούν κάτι αντίστοιχο με μένα και θέλω να τους δώσω λίγο κουράγιο, να τους πω ότι δεν είναι μόνες. Ακόμη και ένας άνθρωπος που μπορεί να τον βλέπουν στην τηλεόραση και να τον θαυμάζουν για το πόσο τέλεια ζωή έχει, μπορεί να περνάει κάτι αντίστοιχο με σένα. Θέλω ακόμη να πω, μην ψαρώνετε από μια τέλεια ζωή που σας προβάλλει κάποιος μέσω Instagram, ούτε μέσα από την τηλεόραση.(…)».

«Η ερώτηση “Πότε θα κάνεις παιδιά;” μπορεί να πληγώσει πολύ κόσμο. Στη φύση υπάρχουν κάποιες μονάδες που δεν αναπαράγονται, δε σημαίνει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό» αναφέρει η Τζίνα.

Η YouTuber μιλάει μάλιστα και για το ιατρικό ιστορικό της λέγοντας: «Πριν από 10 χρόνια έκανα ένα χειρουργείο -καισαρική. Είχα δύο κύστες στις ωοθήκες μου. Μία στην κάθε μία, οι οποίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Μετά από το χειρουργείο πειράχτηκε ο κύκλος μου. Μέχρι τώρα, έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου, δεν έχω κύκλο και πέρασα σε φάση κλιμακτηρίου».