Μπορεί όλες οι γυναίκες να θέλουν να πετύχουν ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους, όμως λίγες γνωρίζουν το πώς θα το καταφέρουν αυτό.

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο νομίζετε και τρεις μικρές αλλαγές στο καθημερινό σας μακιγιάζ αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι αυτές.

  • Μην καλύπτετε όλο σας το πρόσωπο με foundation. Δεν πρόκειται να δείξει το δέρμα σας λαμπερό, όταν το καλύπτετε με foundation. Μπορεί τις προηγούμενες δεκαετίες το ζητούμενο να ήταν ένα αψεγάδιαστο δέρμα που δείχνει σαν ψεύτικο, όμως αυτή η τάση ανήκει πια στο παρελθόν. Παραλείψτε, λοιπόν, το foundation και απλώστε απλώς λίγο κονσίλερ στα σπυράκια και τις ατέλειες που έχετε. Μπορείτε βέβαια να εφαρμόσετε εναλλακτικά μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα, η οποία εκτός από προστασία, θα σας προσφέρει και κάλυψη.
  • Ξεχάστε το ρουζ όπως το ξέρατε. Όχι, δεν εννοούμε ότι δεν πρέπει να χαρίζετε λίγη ζωντάνια και φρεσκάδα στο πρόσωπό σας, αλλά το κλασικό ρουζ σε μορφή πούδρας είναι περιττό. Η λύση; Το κραγιόν σας! Εφαρμόστε λίγο από το κρεμώδες κραγιόν σας στα μάγουλά σας και απλώστε το. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα απλώνεται και παράλληλα θα πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  • Προσοχή στη βάση. Όποιο προϊόν μακιγιάζ και αν εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας, δεν πρόκειται να δείξει ωραίο, αν δεν έχετε φροντίσει πρώτα να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας. Αφήστε τα primer με σιλικόνη και προτιμήστε να ψεκάσετε το πρόσωπό σας με λίγο ροδόνερο προτού απλώσετε την ενυδατική ή την αντηλιακή σας κρέμα.