Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ξεκινήσει, εδώ και λίγες μέρες, την περιοδεία της «It’s My Party: The Live Celebration», περιοδεία που διοργανώθηκε για τα γενέθλιά της, αφού φέτος κλείνει τα 50 της χρόνια και είναι πιο εκρηκτική από ποτέ.

 

Στη συναυλία της στο Forum του Λος Άντζελες δεν ήταν όμως μόνη! Η 11χρονη κόρη της, Έμι, παρευρέθηκε και μάλιστα τραγούδησε μαζί με τη μαμά της επί σκηνής!

Οι δυο τους φορούσαν κόκκινες ασορτί τουαλέτες και ερμήνευσαν στη σκηνή το τραγούδι «Limitless» από την ταινία της «Second Act».

Οι εκφράσεις του προσώπου της Τζένιφερ ήταν πραγματικά απολαυστικές, αφού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της που έβλεπε την κόρη της να ερμηνεύει.

Η υπερήφανη μαμά ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την γλυκιά στιγμή, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα: «Δεν το αντέχω. #υπερήφανημαμά».

 

Βέβαια οι φωνητικές ικανότητες της Έμι δεν είναι απρόσμενη έκπληξη, αφού η Τζένιφερ Λόπεζ παλαιότερα έχει δημοσιεύσει στο Instagram, βίντεο με την μικρή Έμι να ερμηνεύει το «If I Ain’t Got You» της Αλίσια Κις και να προκαλεί ρίγη.