Τα σχολεία έκλεισαν πριν από μερικές ημέρες και πολύ σύντομα κλείνουν και οι παιδικοί σταθμοί. Η περίοδος των διακοπών ξεκινάει επισήμως για  μικρούς και μεγάλους. Πλέον ο βασικός μας προβληματισμός είναι «πού θα πάμε φέτος το καλοκαίρι για να ξεσκάσουμε επιτέλους!»

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, στον πιο hot προορισμό για οικογενειακές διακοπές αναδεικνύεται η Πελοπόννησος. Μάλιστα, ο ταξιδιωτικός οδηγός Conde Nast Traveller περιέλαβε την Πελοπόννησο μεταξύ των καλύτερων προορισμών του κόσμου για διακοπές το 2019. Με τις αμμουδιές χιλιομέτρων και τα κρυστάλλινα νερά που διαθέτει η Πελοπόννησος δεν είναι να απορεί κανείς για αυτήν την «ψήφο εμπιστοσύνης».

Για επιτυχημένες οικογενειακές διακοπές όμως, δεν αρκεί η τέλεια παραλία. Πρέπει να εξυπηρετούνται και τρεις βασικές προϋποθέσεις: χαλάρωση για τους γονείς, διασκέδαση για τα παιδιά και στιγμές απόλαυσης για όλη την οικογένεια μαζί. Πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα αυτά; Η απάντηση έρχεται από τους ειδικούς στις οικογενειακές διακοπές: τα Grecotel Hotels & Resorts.

Η Grecotel διαθέτει όχι ένα και δύο, αλλά τρία πολυτελή θέρετρα στην Πελοπόννησο που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία μας. Το Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park στην Κυλλήνη, το Grecotel Casa Marron στη Λακόπετρα και το Grecotel Filoxenia Kalamata στον Μεσσηνιακό Κόλπο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε παραλία και τον τύπο των διακοπών που ονειρευόμαστε για φέτος. Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσει η Grecotel!

  • Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park

Στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park στην Κυλλήνη θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών. Το θέρετρο αυτό προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης για τα παιδιά και αποτελεί εγγύηση ξεγνοιασιάς για τους γονείς.

 

 

Στο επίκεντρο του συγκροτήματος βρίσκεται το φαντασμαγορικό υδροψυχαγωγικό πάρκο Olympia Aqua Park με υπερσύγχρονες νεροτσουλήθρες που εκτείνονται σε 20.000 τ.μ.. Αρκεί να το αντικρίσετε και το μυαλό σας θα αδειάσει από κάθε έγνοια. Στην τεράστια πισίνα δραστηριοτήτων, τα πιο μικρά παιδιά θα βρουν 100 συναρπαστικά παιχνίδια για να εκτονώσουν την ενέργεια τους. Καταρράκτες, γιγάντιοι πύργοι, ατελείωτες νεροτσουλήθρες, σκοτεινά και μυστηριώδη τούνελ, δίχτυα αναρρίχησης κι ένας τεράστιος κουβάς που αδειάζει «τόνους» νερού, μετατρέπονται σε ένα παραμυθένιο σκηνικό για να ζήσουν τις φανταστικές τους περιπέτειες. Βραχείτε κι εσείς και θα αισθανθείτε ξανά παιδιά!

Το Olympia Aqua Park δεν είναι όμως ο μόνος χώρος ψυχαγωγίας για τα παιδιά στο resort. Πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων (αθλητικών, περιβαλλοντικών και καλλιτεχνικών) έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Αφήστε τα στην επίβλεψη της ομάδας φύλαξης της Grecoland και εσείς απλώς χαλαρώστε στην infinity πισίνα. Στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park θα ξεκουραστείτε βαθιά και θα αναζωογονηθείτε πλήρως. Και πρώτα από όλα δεν θα χρειαστεί καν να πακετάρετε το καρότσι του παιδιού, το ρηλάξ, την ενδοσυνεννόηση ή τον βραστήρα. Ολόκληρος ο βρεφικός εξοπλισμός είναι στη διάθεσή σας. Καλέστε μια baby sitter για το μωρό σας και κατευθυνθείτε στο Elixir Thalassotherapy Center. Αφεθείτε στην φροντίδα Ινδών θεραπευτών κάνοντας Ayurveda, ή βουτήξτε στην υδροτονική πισίνα Aqua Elixir Thalasso που διαθέτει καταρράκτες, υδατοπίδακες, κανόνια νερού και υδρομασάζ. Χαλαρώστε με θεραπευτικό μασάζ και αναδείξτε την ομορφιά σας με θεραπείες προσώπου και σώματος.

 

Η πραγματική απόλαυση στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park μόλις έχει αρχίσει. Στη διάθεσή σας έχετε 23 εστιατόρια και μπαρ για δοκιμάσετε μοναδικής ποιότητας γαστριμαργικές δημιουργίες. Ξεκινήστε το γαστρονομικό ταξίδι με την ιεροτελεστία του πρωινού, επιλέγοντας από έναν μπουφέ γεμάτο εξαιρετικά εδέσματα: φρέσκα φρούτα, δημητριακά & μούσλι, αρωματικό μέλι, σπιτικές μαρμελάδες, λαχταριστές ομελέτες και pancakes με μερέντα. Αργότερα μέσα στην ημέρα «τσιμπήστε» στο Ουζερί ή την Ταβέρνα χταποδάκι ξυδάτο, μύδια αχνιστά, τραγανά καλαμαράκια, γαρίδες σαγανάκι, φρέσκο ψάρι, ή ζουμερό rib eye. Στο δείπνο θα απολαύσετε ασιατική κουζίνα ή μοναδικά γκουρμέ πιάτα δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας, με εξαιρετικές πρώτες ύλες που η Grecotel παράγει στην AgrecoFarms, ή προμηθεύεται από Έλληνες παραγωγούς.

Το αποκορύφωμα της απόλαυσης είναι τα ίδια τα καταλύματα στο Luxury Resort Riviera Olympia & Aqua Park. Σουίτες, βίλες και bungalows υψηλής αισθητικής και ανεπιτήδευτης πολυτέλειας. Η ποιότητα «υπογράφει» έπιπλα, υφάσματα, διακοσμητικά στοιχεία, ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια μέσα στους χώρους, ενώ η ανεμπόδιστη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και το καταπράσινο των κήπων ξεκουράζει το πνεύμα. Η περίφημη ελληνική φιλοξενία σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια, μεταφράζεται σε εξαιρετικής ποιότητας service και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού σε κάθε πτυχή της διαμονής στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park.

 

  • Grecotel Casa Marron , All Inclusive Resort

 

Το ολοκαίνουριο Grecotel Casa Marron στην Λακόπετρα είναι η επιλογή σας εάν επιθυμείτε πολυτέλεια αλλά και μια πιο χαλαρή boho ατμόσφαιρα. Συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική, το Grecotel Casa Marron προσφέρει ανεμελιά, ελευθερία αισθήσεων και παράλληλα μοναδικές εμπειρίες.

Το μαγευτικό φως του ελληνικού ήλιου χαϊδεύει τις λευκές επιφάνειες των καταλυμάτων και τις ξύλινες πέργκολες στο Grecotel Casa Marron. Multi – ethnic γωνιές αποπνέουν θετική ενέργεια και το τιρκουάζ της infinity πισίνας δένει με το γαλάζιο της θάλασσας για την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ευρύχωρα bungalows, όπου κυριαρχεί η αρμονία, η πολυτέλεια και η φροντίδα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Wellness Center για θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και θεραπευτικό μασάζ που θα σας αναζωογονήσει.

 

 

Αφήστε τα παιδιά ελεύθερα να παίξουν στους καταπράσινους κήπους του resort και να ψυχαγωγηθούν επιλέγοντας από πλήθος αθλητικών, καλλιτεχνικών και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων. Και διασκεδάστε όλοι μαζί στη νεροτσουλήθρα και τις παιδικές πισίνες ή στις μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς καθώς και σε κεφάτα disco πάρτι.

Η Πλατεία ενδείκνυται για παιδική φασαρία, αλλά και για εξαιρετικά γεύματα. Το γαστρονομικό κεφάλαιο και στο Grecotel Casa Marron θα σας ενθουσιάσει. Ξεκινήστε στο ελληνικό καφενεδάκι της Πλατείας με έναν μερακλίδικο ελληνικό καφέ και αρωματικό λουκούμι ή γλυκό του κουταλιού, δοκιμάστε σουμάδα ή κάποιο αφέψημα από ντόπια βότανα και συνεχίστε αργότερα με ουζάκι και μεζεδάκι.

Οι γαστριμαργικές δημιουργίες στα 10 all inclusive εστιατόρια και μπαρ του Grecotel Casa Marron περιλαμβάνουν χταποδάκι στη σχάρα με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια, καθώς και κριθαρώτο γαρίδες, ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό, ή ιταλικό καρπάτσιο από μοσχάρι με ρόκα και παρμεζάνα, καθώς και φρέσκες ταλιατέλες με γαρίδες, αβοκάντο και μοσχολέμονο, που συνοδεύονται πάντα από εκλεκτά κρασιά. Για τους λάτρεις του κρέατος, το Casa Marron BBQ House στην Πλατεία μπορεί να σας μεταφέρει σε άλλη διάσταση με τις ζουμερές μπριζόλες του. Ολοκληρώστε την εμπειρία της γευσιγνωσίας με εκλεκτά δροσερά cocktails στο Bar-άκι ή στην καστανή αμμουδιά της Λακόπετρας.

  • Premium Resort Filoxenia Kalamata

Το Grecotel Filoxenia Kalamata είναι συνώνυμο των οικογενειακών διακοπών. Σε προνομιακό σημείο κάτω από τον Ταϋγετο, σε μια καταπράσινη έκταση με φοίνικες και εξωτικούς κήπους μια ανάσα από την πόλη της Καλαμάτας, με θέα τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά του Μεσσηνιακού Κόλπου, το Grecotel Filoxenia Kalamata προσφέρει πολυτελείς διακοπές και ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια.

Ένας μοναδικός παιδότοπος με αγαπημένες φιγούρες από τον ζωολογικό κήπο προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης στα μικρά σας. Πλήθος επιλεγμένων δραστηριοτήτων και παιδικοί διαγωνισμοί βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, οι ανάγκες των οποίων είναι το ίδιο σημαντικές με των γονιών τους για το προσωπικό του resort.

 

 

Η φιλοξενία στις πολυτελείς οικογενειακές σουίτες και τα υψηλής αισθητικής guestrooms στο Grecotel Filoxenia Kalamata συνοδεύεται από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξαιρετικό service. Χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου για να απομακρύνετε την ένταση της καθημερινότητας και απολαύστε επιλεγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος ή θεραπευτικό μασάζ για να ανανεωθείτε.

Λαχταριστά και θρεπτικά γεύματα, αλλά και σπιτικές λιχουδιές περιμένουν τα παιδιά στο Tasty Corner. Στο εστιατόριο, το Pool Bar και το Ipanema Beach Bar μπορείτε να γευτείτε φρέσκα ψαρικά και ποιοτικά κρεατικά, μαγειρεμένα από ταλαντούχους σεφ, ελαφριά πιάτα, καθώς και εκλεκτά κρασιά που θα ικανοποιήσουν πλήρως και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να ζήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές που πάντα ονειρευόσασταν, γιατί τα Grecotel Hotels & Resorts κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Διαλέξτε από τα προγράμματα διαμονής αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και απολαύστε την εμπειρία. Ενδεικτικά:

Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park: Από 295€ την ημέρα στο Olympia Oasis, σε Bungalow με θέα στη θάλασσα. Για τα παιδιά όλες οι παροχές και οι υπηρεσίες δωρεάν.

Grecotel Casa Marron: Από 295€ την ημέρα σε Casa Room Fields View & Private Balcony, all inclusive.

Grecotel Filoxenia Kalamata: Από 184€ την ημέρα σε Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.